Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cnm bende yeni yaptırdım 1.37 çıkmış benimki bilmiyoeumki cnm fazla bilgim yok cnmm ya bendede tirid çıktı onlar normal ama allahım dermansız dert vermesin yinede düzelir takma kafana

peki doktor ilaç falan vermedimi sana. Bana verdi. Normalmi dedi progesteronun.merak ettim bak.

aysecim progesteron normal dedi cnm tiroid için hap verdi tabi kullanıorum .
mirage cnm glukofen şeker hapı genelde pkolu hastalara veriyor doktorlar yumurtlamayı hızlandırmak ve çatlamsını sağlamk için die biliorum cnm

hee benimki ondan işte ben onun için kullanıyorum bu arada bende de troid var ama henüz hap kullanmıyorum

benimki belli olmuyo şu an yok denilecek kadar az ama 2 lerde şu an bidahaki ölçümde ne olucak belli değil bende nodül saplandı bu değerlerim yükselirse ozaman ilaca başlıycam

portakalım bende bilmiyorum valla ordaydı arkadaşımız bende bekledim yazıcak die geçmişi okuyor die bekledim ama gitmiş şimdi cicvirin arkadşıydı ama gelicek olan arkadaş

hoşbulduk kızlar.tek tek yazamayabilirim.işler yoğun kaçak giriyorum.
armagan ı ben hala görüyorum ama yenilesem de sayfayı orada bence yardıma ihtiyacı var,sabahki arkadaş oysa ya da geçmişi okuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…