- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.581
Neyse hayırlısı olsun ne diyelim önümüzdeki 10 gün içinde öğreniriz nasıl olsa :roflol: bi acelemiz yok :)) doktora gittiğinde artık keseyle falan uğraşmazsın direk pıt pıtları duyarsın :CüvCüv:
INSALLAH...Ama beni sicak basmaya basladi dünden beri galiba gelecek kirmizilar
Sen ateşini ölçüyor musun hiç?
Gelmez inşallah ya kaç gün oldu gelse gelirdi
kızlar meleklerimizi beklemek de çok güzel sizde inş kavuşacaksınız en yakın zamanda tadını çıkarın
inşallah kavuşuruz.Galiba iğneden sonra benim yumurta çatladı dün geceye doğru,bayaz sıvıyı yakaladım bu defa çok yoğun,normal akıntı gibi değil.İnşallah tutar :Saruboceq:
çatladıktan sonra da şansım var dime?(yani bugün için)
Yok canim hic ölcmedim..ins.gelmez
bi ölçsene kaç çıkacak,digital derece var mı?
Evde degilim tatlim maalesef..Isyerindede yok .:)
ya ben de aklıma koydum hamile kalmadan rahat etmiycem galiba 1rolleyes:
doktorlar 1 sene dolmadan bişey yapmıyorlar sen ne yapıyorsun tatlım?
Zeynearzu bisi sorcam cnm sana
durduk yere terlemek sicak basmasi hamilelik mi yoksa rgl mi belirtisi daha cok?
bende rel olmama yakın ve geçtiği günlerde ateş basbası yaşıyordum hala oluyor gece açıyorum üstümü bu soğukta sonra bazende titreme geliyor seni umutlandırmak istemem ama evet bir belirti benim için öyle inş. sendede bebişin den dolayı oluyordur canım
slm kızlar
ay şu kızlar çatlatır insanı dünden beri bakıyorum test yaptılar mı diye yok yok bu ay iyi bi haber duyalım yaw ohaoldumsmile
Aytencim gelsene yukarı kuşum
Hoşgeldin cnm,nasılsın?
2 gün sonra topiğimiz 1 aylık olacak bak o güne kadar hamile olduğunuzu açıklayın bebişkom,kutlama yapcaz :)) :içelim:
geldim canım.Hem müşteriyle sohbet hemde yazdıklarınızı okuyorum
Hoşgeldin.
Bugün hiç keyfim yok ya,çok tatsızım.Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?