- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.601
hehe tamam oldu cnm,.
ya ben rgl olmassam eger bence bende gec döllenme oldu cünkü sanirim ben 21-22.günde felan yumurtladim cünkü o günlerdede hala uzayan akintim arti kasik agrilarim vardi.
Bence de geç döllenme oldu o yüzden çıkmıyor.Madeofhonor' u hatırlasana 33.günlere gelmişti net sonucu öğrendiğinde..
Benim tutarsa bu ay geç döllenme diye birşey olmaz.İnşallah tutar yaa çok korkuyorum.
Afiyet olsun bebişNeyse ´kizlar ben yemege gidiyorum daha sonra görüsürüz. mirage1983 de gelir belki oda güzel haberler verebilir bize.
görüsmek üzere öptüm...
Bende aynı canım biraz ateşim var galiba hayırdır inşallah
Bence de geç döllenme oldu o yüzden çıkmıyor.Madeofhonor' u hatırlasana 33.günlere gelmişti net sonucu öğrendiğinde..
Benim tutarsa bu ay geç döllenme diye birşey olmaz.İnşallah tutar yaa çok korkuyorum.
Afiyet olsun bebiş
Bi uyusam :1shok: oh ne güzel olur mirmirmirmir
İnnnşşaallaaahh tutar canım
O zaman birbirimiz için bol bol dua edelim.Allah tüm arkadaşlarımın en kısa sürede bebeklerine kavuştursun.AMİNNN
Başka bir topikde,bir arkadaşın verdiği linkten,girdiğim sitede okuduğum şeyi sizinle paylaşmak istiyorum
Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât]
Yani kendimiz için ettiğimiz dualardan başkalarının bizim için ettiği dualar daha hayırlı...
hoşgeldin....
hosbulduk...opuyorumnanaktan niye kimse yok bugün ya
Nerdesiniz Ayolbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?