Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

gıttı bugun şükür :))

ya cnm acaba abbikmi asabı yaptı senı ne dersın varmı ki :))

Gözün aydın cnm :))
Bilmiyorum bence şimdiden yapmaması lazım yoksa doğana kadar yandık... Normalde de pek sakin olduğum söylenemez.
Kaynana olursam ben hiç çekilmem valla :))

nasılsınız bakalım kızlar

opuyorumnanaktan

iyiyim portakalım sen nasılsın.işte günleri say say bitiremiyoruzkaydirigubbakcemile5

sağol cnm iyiyim ben de.Saya saya bi hal olduk zaten.Sen ne durumdasın bişey uyguluyor musun bu ay?
saol cnm aydı valla :))

yapsın yapsın sımdıden yapsın

Bana göre hava hoş da çevremdekileri erken bezdirebilirim :)
Selam kızlar. opuyorumnanaktan

Selam cnm,nasılsın,büyüdümü bizim fıstık?
Hamileliğin nasıl geçiyor?
Ne var ne yok görüşemiyoruz

slm ablacim iyiyim sen nasilsin?simdi iste kinderopvang (kres ogretmenligi) bolumu icin basvuru yapmistim sali gunu simdi ondan gorusme talebi bekliyorum okuldan cagircaklar mulakat icin,,,ama persembe gunu eski hocamla konustum eger gercektn polis olmak istiyosan guvenlik gorevliligine 1 kere basvuru yapsaydin daha iyi olurdu dedi,,,polislige basvurdugnda guvenlikgorevlisi diplomani gostermen senin sansini artirir dedi,,,ama bakin kres ogrt..diplomam var ama polis olmak istyiorum dersen digerlerien gore sansin az olur dedi,kafam karisti simdi diorum kres bolumu olmassa tekrar guvenlik icin basvuru yapicam,,,sen neler yaptin ablacim nasil geciyo gunlerin???

bizde iyiyiz canim hep ayni bir degisiklik yok.ise git gel, evde ugrasip duruyorum iste.haftasonu bitti bile yarin gene i$ (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…