Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evet ablacim benimde vatandaslik hakkini kazanmama 1,5 senem kaldi esim buranin vatandasi oldugu icin 3 sene beklemem lazim 1,5 senedir burdayim 1,5 senem kaldi oyuzden bende once guvenlik gorevlisi okuyayim dedim sonra vatandaslik alayim ozamn guvelik okulu biter bende polislige basvururrum diye dusunuyodum ama mulakatta kalinca olmadi bende kres icin basvurdum ama hocada oyle deyince simdi diyorum bu kres mulakati olmaz ins bende tekrar guvenlik icin basvururrm kabul edilene kadar ,,,, :)

selam millet ne kadar da issiz topigimizzz kimsecikler yokkbilmiyorumkismile

aa bak porti sesimi duyduu geldi hosgeldin fistikk

porti geldin bir cvp vermeden nere gittin yaww

Hoşgeldin canım,kusura bakma mutfağa 5dklığına gittim,yarım saatte ancak çıkabildim.

Topik çok sessiz valla eskisi gibi uğrayan yok ( Eskisi gibi tat vermiyor sanırım.Bi tutturamadık eskiden hep beraber ne güzel sohbet ederdik cevap vermeye yetişemezdik...
Soru soracak kişi bile bulamıyorum ( birbirimize ne güzel moral verir,destek olurduk...

son uygulamalar taktikler neler bebis uzerine,,,,hepinize 14 subatta en guzel (haber) hediyenizi almanizi o hediyeyi 9 ay icinizde tasimanizi ve sonrasindada bi omur boyu yaninizdan hic ayirmamanizi diliyorum ....

Ben de şimdiye kadar hiç bir taktik tutmadı canım.En son klomen kullandım,6gün önce de çatlama iğnesi yapıldı.Şuan da regl tarihimi bekliyorum tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum.Endişeli,meraklı ve heyecanlıyım :))
Kendi adıma teşekkür ederim güzel dileklerin için
opuyorumnanaktan

hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim.gönlünde yatan gerceklessin.

hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim.gönlünde yatan gerceklessin.

cok ssaol ablacim allah razi olsun,,,,

ins ins ins tutmustur cnm rabbim o guzel haberi duymayi nasip eder ins ins ins en kisa zamanda,,,dilegim duam olsun duam da kabul olsun insalllaaaahhhhh,,,,

Sorma ya valla özledik hatunu,Gitti gelmedi,bi geliyormuş hamiileyim diyee :)) ay ne süpriz olur ama

Evde duran hatunlar bi evde durmuyolar ki :)) Paso geziyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…