Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ya bide ilk konuşmaya başladıklarında süper oluyo ya çok tatlı oluyolarr bütün gün izle hayran hayranboshayallersmile
 
bende iyiyim sagol.hayat hep ayni calisiyorum,evle ugras biryanda benim ufaklik ege:)) bu ay sonu 2 yasina basiyo konusmayi ögreniyo bütün gün onu dinliyorum :)

ayy ne tatlıdır şimdi bıcır bıcır allah bağışlasın canmm.
bizimde tatil bitti yarın okul başlıyo inan en zoru büyüynce oluyo şimdi engüzel zamanı ufacık...bende tekrar hamile kala bilmek için zamanımı bekliyom canmm...şubattada adet olcam sonra tekrar başlıcam bebek çalışmalarına inşallah.
 
fistik bugun pazarkaydirigubbakcemile3 ne isi kizz niyetin beni haftasonuda mi calistirmak.biz haftasonu calsimiyoruz gülüm.oglusumda iyi uyuyo simdi:lepi:

ay doğru dimi kaydirigubbakcemile3 kafam karıştı aman cnm tatilini yemeyim pazar günlerini sevmediğimden hemen atladım herhalde sempatiksalakcinni
 
evt azize sana sormuştum ama skorpiona yazmışsın cvp gördüm :) umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın.
 

amin canim cümlemizinkini.benimkinide.cocuklar büyüdükce sorunlarda büyüyomus dedikleri ,napalim sag olsunlarda.bu ay cabuk gecer zaten 28 gün cekiyo :)) 8 i bitti say .sonra insallah cabucak hamile kalirsin canim.ben hamilelik isini yazdan sonraya biraktim.bazen hevesleniyorum bazende cok uzak geliyo o fikir bana.kaynimin dügünüde var onuda atlatalim tekrardan bir heves gelirse düsünüyorum bende.
 
he buarada skorpioncum keremgülden bahsetmişsiniz geçen yazdı hepinize slm söledi malesef bebek yokmuş şuanda..
 

hayırlısı olsun canmm hakkımızda...senin zaten oğluşun daha çok küçük bencede bekle biraz büyüsün inan daha iyi olur...ben iyiki büyütmüşüm daha iyi böyle.bayyyy canımm görüşürüz yine.
 
skorpioncum sende dizi izliosun sanırım bende çıkıyorum cnm öptüm seni ve egeyiiopuyorumnanaktan
 
valla cnm bişi demedi ama daha ordamış geziyomuş bol bol düğün varmış bide daha orda sanırım bir süre daha..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…