Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

İyiyim canım Sen nasılsın? Minik kuzucuğum nasıl?

İyiyiz canım, cuma doktora gidicem. Bizim doktor 2 li teste gerek yok önemli olan 3 lü test dedi.Kafam karıştı.Herkes yaptırıyo genelde 2liyide . Ne yapsam bilemedim, belki özel hastaneye giderim yaptırmaya. sen neler yapıyosun?

CAnım genelde duydugum 2 test önemli onu yaptıktan sonra sorun yok sa 3 testi yapmasını bile istemiyor doktorlar ama genede sen bilirsin

Aytencim sana da günaydın canım,iyiyim ben sen nasılsın,neler yapıyorsun son günlerde seninle de pek görüşemedik.
Alıntı yapamadığım için listeyi yayınlayamıyorum şimdilik.Sorun düzeldiğinde yayınlarım ama sayfa numaralarının olduğu bölümden ilk sayfa yı tıklarsan oradan da listeye bakabilirsin hep güncel 1. sayfada benim yazdıklarım.
Berrakcım doktor daha iyi bilir bi yorum yapamıyorum ama imkanın varsa başka doktorada bi danış derim.Sonucta yaptırılmasında sakınca yoksa ne kaybedersin?
Bebişkoom günaydın cnm sen nasılsın?
Mirageden haber yok yaa neden gelmiyor çok merak ediyorum

Sol kasıgımda bir acımtrak bişey var saniyelik girip çıkıyor nedir ki bu
Alıntı yapabiliyorum :)) şimdi.
Canım bende de batma var ama benimki saniyelik değil devam ediyor hep günlerdir gece gündüz ağrıyor resmen.

Listemiz
Arkadaşlar Günü Geçenler Durumlarından Haberdar edebilirler mi?
Özellikle Ocak listesindekiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…