Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Portı sende nası batma var

Canım benim sol kasığımda çatlama iğnesinden sonra oluşan ve 5-6 gündür hep devam eden batma var.Psikolojik değil bu defa gerçekten hafif hafif ağrıyor,arada iğne batıyormuş gibi ince biz sızı oluyor.tam şu fallop tüpleri var ya o kısım.Ayakta uzun süre kalınca da oturmadan ağrısı dinmiyor.

Sen zaten büyük süpriz yaptın bize zemuszemus opuyorumnanaktan

Batmalar senin ne kadar sürdü cnm?

Bir hafta kadar sürdü hamileliği öğrendikten sonra. Ben de beklemiyodum çift çizgiyi. İnşallah güzel haberleri verirsiniz sizde bu ay. İnşallahhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:

inş.canım ya hamişsindir benim oturuncada arada sızlıyo gerilemiyorum küt küt atıyo sanki yaaa inş.kist değildir ya ablamda kist vardı öyle olsa ağrısından duramazsın diyo

Bir hafta kadar sürdü hamileliği öğrendikten sonra. Ben de beklemiyodum çift çizgiyi. İnşallah güzel haberleri verirsiniz sizde bu ay. İnşallahhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:

İnşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

Ya 11.haftayı bitiriyorsun neredeyse cnm.Dün gibi hatırlıyorum,ne kadar çabuk geçiyor zaman.Bebişininin resimlerini de göreceğiz inşallah.Cinsel ilişki yasak mı devam mı? :kedi:

inş.canım ya hamişsindir benim oturuncada arada sızlıyo gerilemiyorum küt küt atıyo sanki yaaa inş.kist değildir ya ablamda kist vardı öyle olsa ağrısından duramazsın diyo

Ya bende ondan korkuyorum aslında bahsetmek bile beni korkutuyor.Ben şanssızımdır beni bulur öyle şeyler.Klomen kullananlarda kist oluşabiliyormuş ya çatlamadı mı acaba diye düşünmüyo değilim çünkü benim canımı yakmıyor ama hep devam ediyor sızlaması..
Allahım önce sağlık versin hepimize sonra da bebeklerimizi :Saruboceq:

tatlım bende kist yaptı 2.ayımda benim çatlamadı çok büyüdüler 23-25 mm 3 tane yumoşum oldu ama adetle attım kalmadı hayırlısı canım ya olmaz ama sen düşünme böyle şeyleri hamişsin sen allahımın izniyle

9. haftadayken falan 2 hafta daha yasak demişti doktor.Şimdi yasak değil.3. ayı da doldurunca düşük tehlikesi tamamen kaybolucak.Zaten Allah'a şükürler olsun, kahverengi akıntı durduktan sonra bi sıkıntm da olmadı. Herşey normal gidiyo.Bi an önce cuma olsada doktora gitsem diye bekliyorum. opuyorumnanaktan Zaman çabuk geçiyo gerçekten , bakıyorumda hamile olduğumu yazdığım gün dün gibi aklımda. opuyorumnanaktan

Evet ya ne cabuk geçti.9 ay hayırlısıyla cabuk biter inşallah.
Atlattın Allahın izniyle zor günleri,bundan sonra tadını çıkar,göbiş çıktı mı?

Off Allah korusun yaa düşünmesi bile kötü.Benim 1 tanesi gelişmişti 19mm de iğne yapıldı.İnşallah benim vesilem de budur,hamileyimdir.
Konuştukça insan heyecan yapıyor,sabırsızlanıyor

Sezen de yok bu aralar ortada gören var mı başka yerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…