- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.041
selam kızlar keyifler nasıl varmı gelişmeler?
porticim benimde kasığımda müthiş bir ağrı olmuştu sanki kramp girer gibi ve bende rüyamda görmüştüm...umarım seninkide hayra çıkar ve bebişin seninledir...
kızlar bu günlerde başka şeylerle uğraşıp kafanızı dağıtın derim burda konuştukça zorlaşıyor zamanın geçmesi.ben o ay pek girmemeiştim arada bir geliyordum başka şeylerle uğraşmıştım hep,pozitif düşünün yeter..
kızlar bu günlerde başka şeylerle uğraşıp kafanızı dağıtın derim burda konuştukça zorlaşıyor zamanın geçmesi.ben o ay pek girmemeiştim arada bir geliyordum başka şeylerle uğraşmıştım hep,pozitif düşünün yeter..
Selam zorxx,nasılsın cnm?
Bende hayra yoruyorum rüyayı ama şu ağrı çok kafama takılıyor napsam bilmiyorum.Allah korusun kist olmasından çok korkuyorum.Düşünmesi bile kötü..Hep aynı şeyleri tekrarlıyorum diye kızacaksın bana biliyorum ama bugün dünden daha fazla( 11 gün var daha
ben kaçtım kızlar kendinize iyi bakın...görüşürüz...
müthiş ağrı deyince biraz rahatladım cnm.Şimdiye kadar bir kaç defa rüyamda kırmızıları gördüm,kan rüyayı bozar derler ama ben her gördüğümde adet oldum,bebek olmadıselam kızlar keyifler nasıl varmı gelişmeler?
porticim benimde kasığımda müthiş bir ağrı olmuştu sanki kramp girer gibi ve bende rüyamda görmüştüm...umarım seninkide hayra çıkar ve bebişin seninledir...
ben de pek girmemiştim, hatta portakala sende girme falan demiştim bi ara .kaydirigubbakcemile3
cnm benim haklısın tabi insan düşünüyo acaba neden die iyi şeylerin yanında acaba die kötü şeylerde gelio ama inşallah inşallah bebektendir o ağrılar cnm hamile arkadaşlar sizinde böylemiydi ani kramp değil sürekli bir ağrı varmıydı portakal gibi arkadaşımaza destek verelim kıslar kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
iyi akşamlar cnmm sende iyi bak çokk
portakal nereye gittin cnm buarada
ya benimde öyleydi diğer aylar ama o ay gerçekten düşünmedim bide yoğun bi zamandı..ne bileyim elinizi oyalıycak bişeyler yapın mesela ben örgü örünce hiçbişey düşünmem stres atarım çok iyi gelir..(sadece dümdüz örmeyei becerebilsem bile:)) gerçekten işe yarıyor.o ay ben bi baktım aaa28.günüm gelmiş ve test yaptımm berrak ta girmemeişti öyle hatırlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?