- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.141
Amin canım inşallah.Çok okudum forumlarda, risk var denilipte normal doğan bebekler.
Aslında zaman hızla akıp geçiyo ama gün saydığımız zaman bi türlü geçmek bilmiyo. boshayallersmile İkili testte ense kalınlığına bakıyolar ultrasondan ve kan testi yapıyolar.Ama sonuçlar 1 haftada anca çıkıyomuş.Down sendromuyla ilgili bişey sanırım.Genetik bi sorun var mı diye bakıyolar.İnşallah cinsiyeti de öğreniriz hayırlısıyla.Kendi doktorum 2'li test yapmak istemedi, nasıl olsa 3 lü yapıcaz diye.Ama ben yine de yaptırmak istedim.
slm kızlar nasılsınız porti nıye canın sıkkın bakim senın
selam kızlar
Çok sıkıldım made ya offff, Pof
Kasık ağrısı dünkü kadar değil bugün hatta gün içinde kesildi bi süre ama şimdi yine başladı az az
Hala burdasın canım. opuyorumnanaktan Benim de erken yatmam gerek, daha banyo yapıcam.boshayallersmile boshayallersmile . Senden başka kimse yok galiba.Bu arada Gül hala gelmedi.Dolmadı mı onun günü ya. CADIARZU
Birazdan ben de çıkıyorum canım.
bugün herkes firar.Aysen,zorxx hiç uğramadı bile,diğerleri de bi selam çakıp kayboldular :umursamaz:
Gül bi süre daha kalacakmış sanırım.45 günlüğüne diye gitti ama 3ay falan kalacak sanırım :gitme:
Neyse sana iyi akşamlar kuzum,Yarın doktordan iyi haberlerle gel,cinsiyeti belli olursa güzel olur.
Sana da iyi akşamlar canım .opuyorumnanaktan
Günaydın skorpi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?