Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kendini hissettiriyor ağrı.Bebek,kist her neyse ben buradayım diyor yani ama dünden bu yana (akşama nasıl olur bilmem) biraz daha azaldı sanki ,daha hafif ve ağrıların arasında daha uzun zaman oluyor,2 gün öncesine kadar olduğu gibi sık değil.Bu arada 9 günüm kaldı ,çok heyecanlıyım.

Sen nasılsın,sende ne var ne yok cnm?

Son düzenleme:
ayyy cnm ne kadar az kalmış... opuyorumnanaktan hayırlısıyla atlatırsın inşallah...
bana da 2. yi nasip eder inşallah Rabbim bilmiyorumkismile

ayyy cnm ne kadar az kalmış... opuyorumnanaktan hayırlısıyla atlatırsın inşallah...
bana da 2. yi nasip eder inşallah Rabbim bilmiyorumkismile

hoşgeldina.s.
10dan düştü mü,sanırım daha çabuk geçiyor günler
İnşallah 2.defa anne olmayı da nasip eder Allahım.
Yakın zamanda mı düşünüyorsun 2.yi?
İlki kaç yaşında?

hoşgeldina.s.
10dan düştü mü,sanırım daha çabuk geçiyor günler
İnşallah 2.defa anne olmayı da nasip eder Allahım.
Yakın zamanda mı düşünüyorsun 2.yi?
İlki kaç yaşında?

Cnm kızım 1. sınıfta 8 yaşında .
1 Mart tan sonrada 2.ufaklığı beklemek nasip olur inşallah.

Evet son hafta nasıl geçer hiç anlamazsın birde bebekten sonrası okadar su gibi
geçerki geçmesin istersin en güzel zamanlardırrr. Ama bir bakmışsın benimki gibi
elini beline koymuş dır dır dır sana cevap veriyooor kaydirigubbakcemile3

günaydınnn kızlarrr,
portakalım nasılsın cnm ii ağrıların azalmış benimkiler coştu buseferde ama adet ağrısı belli erken gelicek olmadı buayda yine inşallah senden alıcaz güzel hbri cnm benimm

Allah Bağışlasın
Sana arkadaş olacak yaşa gelmiş :))
Kız çocukları daha şirin olurlar bıcır bıcır .
listede yer almak istersen regl tarihini verebilirsin opuyorumnanaktan

günaydınnn kızlarrr,
portakalım nasılsın cnm ii ağrıların azalmış benimkiler coştu buseferde ama adet ağrısı belli erken gelicek olmadı buayda yine inşallah senden alıcaz güzel hbri cnm benimm

günaydın cnm hoşgeldin
Çok özledim seni inşallah hemen çıkmazsın.
Ya dur bakalım hemen olmadı diye erkenden üzüntü yapma.

Slm kızlar hayırlı cumalar

slm cnm hoşgeldin.
Valla sen yazmasan bugünün cuma olduğunu bile unutmuşum.Sana da hayırlı cumalar cnm

Herkese hayırlı cumalar
Allah dualarımızı kabul etsin önce sağlık versin inşallah.
İsteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin:Saruboceq:
Annelerimizin ve anne adaylarımızın meleklerini kurusun :Saruboceq:

amin canım amin günleri yaklaşmış hamiş adaylarının dualarını kabul et yarabbim bu ay hamiş haberi alsınlar

Benım Şu kıstten dolayı saĞ kasıĞım acayıp batıyo ve aĞrıyo ya ateŞ yapıyo geÇsede kurtulsam allahımın ıznıyle

amin canım amin günleri yaklaşmış hamiş adaylarının dualarını kabul et yarabbim bu ay hamiş haberi alsınlar

Allah razı olsun canım inşallah:Saruboceq:

saol portakalım ama ben analrım gelicek yok üzülmüyorum zaten bburdayım bugün cnm
İnşallah gelmez kör olasıcalar klava:

Benİm Şu kİstten dolayı saĞ kasıĞım acayİp batıyo ve aĞrıyo ya ateŞ yapıyo geÇsede kurtulsam allahımın İznİyle

İnşallah en kısa sürede atlatırsın eski sağlığına kavuşursun canım da hemen çalışmalara başlarsın

selam kıslarrrr

cumanız mibarek olsun dualarımız kabul olsun çekemeyenler çatlasın inşlhhhhhhhhhhhhhh

portim zor um nasılsınız kıslarrr opuyorumnanaktan

saol aysencimmm rabbim dualarımız kabul eder inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu yolda üzmesin arattırmasın inşallahhhh.

aysencimmm kuşum napıosun hayatımm ?çatlasınlarrr sefamızzzzzzzzzzz olsun ohhh ohhh seda sayan gibi oldu ayollllbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…