- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.121
Doktora gitmeyi düşünüyorum ama nasıl bir başlangıç yapacagımı bilmiyorum.SSK lıyım nasıl yapayım bilmiyorum
slm kızlar düzn kan sonuçlarını aldım kist için kan almışlardı normal yumoş çatlamadığı için değerlerim normal ohhhhhhhhh rahatladım rahim filmini temiz çıksa kist gitse allahım bidahaki ay herşey güzel olsun
portim hamişsin gibime geliyo inş.allahım utandırmaz:Saruboceq:
[ı]hoşgeldin cnm.
Ay değerinin normal olmasına sevindim.içini ferah tut film de temiz çıkar inşallah allahın izniyle.
Demek ki adet gecikince testlerde negatif çıkıyorsa çok fazla ihmal etmeden doktora gitmek gerekiyor,heran başka sorunlarla karşılaşabiliriz.
Tekrar geçmiş olsun cnm.allah dermanı olmayan dert vermesin hiç birimize...[/ı]
[ı]ay kuzum ya herkes aynı şeyi düşünüyor inşallah :saruboceq: Allahım nasip eder.bana da layık görür.[/ı]
evet tatlım tahmin etmiştim zati kist ağrısı olduğunu kasıklarımda yanma ağrısı vardı çok daha öncede bir kere olduğuna ohh rahatladım en azından bişi çıkmadı doktorumda bidahaki aya atarsın dedi doğ.kont.hapı kisti küçültücek dedi belkim bidahaki aya tüplerde tıkanıklık olmazsa hamile kalırsın bi problem gözükmüyo dedi diğer doktorun niye rahim filmi çekmeden iğne tedavisine başladı dedi tüpler tıkalıysa bi işine yaramamış dedi
[ı]şimdi bu doğum kontrol hapı diğer aya etkisini kaybetmiş oluyor mu cnm?ben hiç kullanmadım da..
Tüpler tıkalı değilse bile daha sonra tıkanma oluyormuş mu ,biliyor musun?
[/ı]
[ı]iyiki doktoru değiştirmişsin,inşallah bu doktorun uyguladıkları vesile olur bebeğinin gelmesine :saruboceq:[/ı]
tatlım çatlatma iğnesiyle ilk ayında yada çok küçük bi ihtimal sarkarsa 2.ayında hamiş kalıyosun stres yapma zaten doktor sana elinden geleni yapmış jeli falan herşeyi vermiş kaçış yolu bırakmamış sadece sakin ol bizde mutlu haberi ver portim
tatlım ben ilk yılımda kullandım hap yumoşlar tembelleşti ama bir ay kullanmayla etkilenemez gibime geliyo bu sadece kist için bana sen geçen yıl kimyasal gebelik geçirmişsin yoktur ama belki o düşük esnasında tüpü tıkamış olabilir dedi ama ben olasılık konuşuyorum diyo bi çekelim ondan sonra bakıcaz ne olduğuna dedi
inş.canım bu doktoruda azize tavsiye etti bana gittim çok yoğun 7,20 geçe muaynemdi 8,30 da altı 9 du akşam çıktım onun daha 3 hastası vardı inş.vesile olur ya umutlandım çok
iğne tamam da çalışma da önemli ben işten geç geldim o gün e sonrasında da hemen olmuyor,insan şartlıyor kendini...Yumurtayı kaçıracağız diye çok stres yaptım.Ertesi günde hemen eve gelemedik,aksilikler peşimizi bırakmadı...Yani onlara rağmen tuttuysa şükürler olsun dicem.Olan oldu artık sakinim,bekliyorum şafak sayar gibi gün sayıyorum 10 gün kaldı :))
İnşallah hayırlısı cnm.Doktor seçimi çok önemli.Bizim inancımızı tetikliyor doktorlar.O zaman olacağına daha çok inanıyoruz,psikolojik olarak hazırlıyoruz kendimizi.İnşallah tedavin hemen sonucunu gösterir :Saruboceq:
selam kızlar
TATLIM KİMYASAL GEBELİĞİN OLDUĞU ZAMAN O AY SADECE BİR KERE YADA 2 KERE DENEDİK ODA ZAMNALARINDA DEĞİL KOÇİŞLE KAVGA ETMİŞTİK laelaelaelaelae OLCAĞI VARSA OLUYO TATLIM ALLAH BÜYÜK
Selam kızlar. a.s.
Hoşgeldin cnm.Nasılsın?Herşey yolunda mı?
İyiyim canım , sen nasılsın ? Yarına doktorla randevum var.Heyecanlıyım.2'li test yaptırıcam ya.Sonuç hemen çıkmıyomuş, ben hemen sanmıştım. Yeni bi doktora gidicem bakalım iyi mi çıkıcak.Sabah kalkar kalkmaz randevu aldım hemen.2 doktor vardı , biri bayan biri erkek.Erkek olanı seçtim.Bugüne kadar hep erkek doktora gittim ondan galiba. delikafadulden
:)) Bayan doktorlar tercihim :))
iyiyim cnm bende,bugün pek sessiz burası kimse yok bende takılıyorum öyle..Konu falan okuyorum zaman geçirmeye çalışıyorum.İşte de yapacak bişey yok bugün öyle oturuyorum.Küçükken bayram günlerini sayarken yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz ...bayram olmuş derdim.Sabırsızlanırdım bayramlıklarımı giymek için.Şİmdi de çocukluğuma döndüm.Günleri sabırsızlıkla sayıyorum biran önce gece olsun uyuyalım,kalktığımda 1 gün daha eksilsin diye :))
Sonuçları ne zaman alacakmışsın öğrenebildin mi?Ya bu 2li test dediğin ne işe yarıyor,neyi öğreniyorsun yani bebekte?Öğret bakalım bize de bacım :))
Cinsiyeti de görürüsünüz inşallah,benim tahminim kız bakalım ne gelecek?
Aslında zaman hızla akıp geçiyo ama gün saydığımız zaman bi türlü geçmek bilmiyo. boshayallersmile İkili testte ense kalınlığına bakıyolar ultrasondan ve kan testi yapıyolar.Ama sonuçlar 1 haftada anca çıkıyomuş.Down sendromuyla ilgili bişey sanırım.Genetik bi sorun var mı diye bakıyolar.İnşallah cinsiyeti de öğreniriz hayırlısıyla.Kendi doktorum 2'li test yapmak istemedi, nasıl olsa 3 lü yapıcaz diye.Ama ben yine de yaptırmak istedim.
Down sendromu bununla ilgili kısa bişey izlemiştim salı günü tv de.
Bir anneye test yapıldı ve bebeğinin down sendromlu olacağı söylendi.Kadın üzüldü ama vazgeçmedi.Eşi ve eşinin ailesi bebeği aldırmasını istedi ama o kabul etmedi,bu canı verende Allah dedi,ben bi cana nasıl kıyarım dedi ve doğruracağını söyledi,tepki falan aldı aileden .Doğum geldi,bebek doğdu,tekrar doktora gidildi test yapıldı ve o mucize yaşandı bebek gayet sağlıklıydı.Bi seneryodan ibaret ama yinede etkileyiciydi o sahne.
Allah herkese Önce sağlık sıhhat versin.Testlerinin güzel çıkacağına yürekten inanıyorum :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?