- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.341
öyle bi yarışma varsa ben şincikten çekileyim yok anam bende o test olmuyo heç allahım sizi utandırmasın
aaa canım bak ben 16 aydır çekilmedim azimle ve gayretle devam ediyorumm
büyük ödül için yarışmaya devamm
azimli sıçan taşı delermişş delikafadulden
valla ben henüz 24 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyuim fakat 2 ay önce doktora gittim.yumurtalık tembelliği dedi pkosheralde.zor olur senin bebeğin dedi. eşimin de spermleri biraz düşükmüş varikosel var 1, derecde.anlıyacağınız sürekli olumsuz şeyler çıktı karşımıza.hergün kk dayım bakıyorum ama bu topik hoşuam gitrti sürekliliği var.a.s.
çorludayım çalışmıyorum 2 aydır sadece bebek düşünüyorum boshayallersmilehenüz çok yeni ama insan kalından atamıyor nedense olmadıkça daha çok hırslanıyorkötükedihüso
hoşbulduuk:teytey:kızlar siz bu konularda bilgilisiniz anladığım kadarıyla:smiley-cool:bişey sormak istiyorum ben şimdi progestan kullandım biteli 12 gün oldu adet olamm gerekmiyormuydu şimdiye kadar.doktor bana o yüzden verdi.bebek olsa çıkardı dimi şimdiye kadar idrarda bile yoksa boşa mı ümitleniyorum dersiniz:ecrin_bebek:
evet portim umut vadeden bi arkadaş gerçekten delikafadulden
yarışmacı arkadaşımız nerden katılıyo biraz kendini tanıtırsa ii olur demi ama
bu arada bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
sidik testinde çift çizgi inşlhhhhhhhhhhhhhhh
he ben kullanıyorum soru neydi unuttum CADIARZU :smiley-cool:PORTİDE O İLACI KULLANIYO ONUN BİLGİSİ VARDIR :uhm: AMA BENDE Bİ ARA KULLANMIŞTIM DÜZENLEYİCİ DİYE VERMİŞTİ SAĞLIK OCAĞINDAKİ KADIN
kırmızişlerrr gelmeden ümit kesmekkk yooook :kedi:
Sağol hayatımArkadaşın yakın zamanda inşallah tekrar hamile kalır da öğrenirsin o zaman sen de dime kızlar?
portim daha açık bi dille anlatılmazdı herhalde seni gerçekten tebrik ediyorum bacımm
ahanda böle öpüyom Şeniz
Şeniz
canım inşlh tez zamnda kavuşursun bebişine sende
bu arada eşine varikosel var dendi amlyt dendinmi
ya benim eşimede gizli varikolsel var dendi amlyt dendi ama biz olmadık bizde 2 ay önce öğrendik ama kürler vesile oldu değerler artmaya başladı
kür yapıyomusun
valla ben henüz 24 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyuim fakat 2 ay önce doktora gittim.yumurtalık tembelliği dedi pkosheralde.zor olur senin bebeğin dedi. eşimin de spermleri biraz düşükmüş varikosel var 1, derecde.anlıyacağınız sürekli olumsuz şeyler çıktı karşımıza.hergün kk dayım bakıyorum ama bu topik hoşuam gitrti sürekliliği var.a.s.
çorludayım çalışmıyorum 2 aydır sadece bebek düşünüyorum boshayallersmilehenüz çok yeni ama insan kalından atamıyor nedense olmadıkça daha çok hırslanıyorkötükedihüso
ay bende yemeğimi yaptım rahatım ohhhhhhhhhhhhh yeni gele arkadaşlar hoşgeldiniz en kısa zamanda hamile olursunuz inşallahhhhhhhhhh
Beklemek ne kadar yıpratıcı olsada ...
olup bittikten sonra bu günleri hatırlamıcazzz bile opuyorumnanaktan
aysen aşağıya bak tatlım :))
aysen aşağıya bak tatlım :))
varikosel dendi ama birkez dah sperm tahliliistendi bakalım onun sonucuna göre ameliyat gereklimi belli olacak.işllh gerekmez.sadece eşime keçiboynuzu pekmezi aldım.iyi geliyor diye duymuştum.adetlerim çok düzensiz benim geçen ay klomen kullandım 14. günde baktı sadece yumurta oluşmamış deedi ve oral yoldan progestan verdi.bitince adet olacaksın dedi.ama hala yok biteli 12 gün oldueyvahedigeldismiledün akşam yaptım testi negatifff ama benim işim belli olmuyor 1 ay gecikmede yaşandığı oldu.progestan kullndığım için gecikmenin normal olmadığını düşünüyorum
varikosel dendi ama birkez dah sperm tahliliistendi bakalım onun sonucuna göre ameliyat gereklimi belli olacak.işllh gerekmez.sadece eşime keçiboynuzu pekmezi aldım.iyi geliyor diye duymuştum.adetlerim çok düzensiz benim geçen ay klomen kullandım 14. günde baktı sadece yumurta oluşmamış deedi ve oral yoldan progestan verdi.bitince adet olacaksın dedi.ama hala yok biteli 12 gün oldueyvahedigeldismiledün akşam yaptım testi negatifff ama benim işim belli olmuyor 1 ay gecikmede yaşandığı oldu.progestan kullndığım için gecikmenin normal olmadığını düşünüyorum
ohh eline sağlık ben de şimdi yiyorum çok güzel olmuş kaydirigubbakcemile3
Toplanınca hepimiz ne kadar keyifli oluyor burası ya Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?