Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kızlar nasıl keyifler..gülcüm hoşgeldin tatlım,özlettin kendini nasılsın,herşey yolundadır umarım...
bebişim geliyor gülcümm müjdemi isterimm:)))

portakalım aysen regli oldumu bu ay ne durumda
aysen regl olmadı ama yarın test yapacak.Onun gecen ay gecikmesi oldu o yüzden bu ayda gecikme mi diye ayın 21ine kadar bekleyeceğini söylüyordu ama eşi tekrar spermogram vereceği için çarşamba günü,aysen de salı test yapacak,boşu boşuna test vermesin eğer bebiş varsa diye...Aman ne güzel anlattım be :)) alkisalkisalkis
tatlım skorpion hala başlamadımı çalışmalara listede yok ta

Skorpinin kardeşinin düğünü var canım bu yaz o yüzden hamileliği ertelidi düğünden sonraya.Düğünde sıkıntı yaşamak istemiyor bide rahat rahat göbecik atmak istiyor :lepi:

Bugün uğramadı ama akşam gelir sanırım işten gelince

Ben de ayaklı gazete gibi oldum valla :roflol:

kızlar canım çok sıkkın kocamı göremiyorum 3 gündür
adamın boğazından bi sıcak çorba geçmedi demin aradım bekleme beni gece gelirim diyo ya

selam kızlar nasıl keyifler..gülcüm hoşgeldin tatlım,özlettin kendini nasılsın,herşey yolundadır umarım...
bebişim geliyor gülcümm müjdemi isterimm:)))

hoşgeldin sleepy nasılsın tatlım?

kızlar canım çok sıkkın kocamı göremiyorum 3 gündür
adamın boğazından bi sıcak çorba geçmedi demin aradım bekleme beni gece gelirim diyo ya

hoşgeldin aysecim,üzme kendini görev napacaksın,böyle olabileceğini biliyordun,bunlara hazırlıklı olman lazım.Zor bi meslek,Allah yardımcısı olsun.Sen kafanı fazla takma bebeğini düşün.erkek adam başının çaresine bakar o.Sen dua et,sıkıntı,stres yapma

hmm inşallah aysenden ii haberi alırız kıs valla dedikoducu kadınlar gibi olduk he ben birazdan çıkıcam bu akşam giremem artık yol yorgunluğu felan yarın gri tüm kızlarla artık

cnm tabiki mesleğinin cilvesi ama benimde boğazımdan geçmiyor o olmayınca öğlende ekmek arası gönderdim yeni yiyebilmiş
gerçekten gerekli şeyler için çalışsa gam yemem ama pislikler yüzünden mahvoldu hepsi

hmm inşallah aysenden ii haberi alırız kıs valla dedikoducu kadınlar gibi olduk he ben birazdan çıkıcam bu akşam giremem artık yol yorgunluğu felan yarın gri tüm kızlarla artık

He kuşum sen bi yıkan,paklan,dökün,dinlen yerimseniben

Yarın bekliyorum,bol bol konuşuruz,iyi akşamlar.

Neler yaptığını anlatacaksın daha bak ona göre boshayallersmile

darısı başına tatlım sabırla bekleyip kavuşacaksınız sizde..
zorxx,mirage umutlar diğer aya aldık moralleri bozmak yok herşeyin hayırlısını dileyin..zor bidr durum bende çok uzun süre yaşadım ama zamanı gelince hgeliyormuş diyorum şimdi...
ayşecim içini ferah tut tatlım,Allah yardımcıları olsun...

hoşgeldin aysecim,üzme kendini görev napacaksın,böyle olabileceğini biliyordun,bunlara hazırlıklı olman lazım.Zor bi meslek,Allah yardımcısı olsun.Sen kafanı fazla takma bebeğini düşün.erkek adam başının çaresine bakar o.Sen dua et,sıkıntı,stres yapma [/QUOTE]

portakalcım çok güzel söylemişsin ayse canım görev napalım bak bende dün anamın kucağından ağlaya zırlaya geldim hala ii değilim napalım ekmek parası görev sen sakın kendini üzme bebişini düşün dua et eşin için allaha emanet et canım ya elimizden başka bişey gelmiyo

sağol porticim iyiym cmt si bebişimi gördüm..kalp sesini dinledik..ya küçücük ama eli,kolu herşeyi var inanılmaz bir mucize..Allahım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu..yakında testlerimiz var onlarıda atlatırsak rahtalıycam artık,üç ayımızda geçmiiş olucak bir ohh çekicez...

porti canım sende hastalanmışssın galiba çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın..

ama boğazımdan geçmiyor olmaz canım benim.Sen can taşıyorsun,o eşinse karnındaki de sizin parçanız.Beslenmene dikkat etmen lazım. Hayatta gereksiz işler yüzünden aynı durumda olan o kadar insan var ki,insan bazen gerçekten sinir oluyor.Allah yardımcıları olsun tüm emniyet teşkilatının ve askerlerimizin.

kızlar ben çıkıyorum biraz dinleneyim bari hiç halim yok hepinizi kocaman öpüyorum yarın bol bol grş
anlatmazmıyım portakalım herşeyi anlatıcam artık hergün bol bol grş ii akşamlar

Ay ne güzel görebilmişsin

ınşallah canım bizlere de nasip olur bu mutluluğu yaşamak opuyorumnanaktan

Berrak yeni yaptırdı testlerini,sizin ne kadar var berrakla aranızda?

3aydan sonra daha da rahatlarsın.

Teşekkür ederim cnm faranjit olmuşum.Bugün daha iyiyim ilaçlara başlamasam hemen daha ağır geçerdi ama Allahtan hemen doktora gitmişim.

canım ben 10. haftaya girdim berrakla iki hafta falan var galiba..ikili testte 11-14 arasıo yapılıyor ben 12.haftada olucam..inşallah yolunda gider..umarım sende en kısa zamanda yaşarsın canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…