Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Çok teşekkür ederim. İnşallah kucağıma alabilirim düşüncesi bile beni acayip heyecanlandırıyor. Allahım kimseye aratmasın Allahım herkeze kısmet etsin. İnşallah en kısa zamanda isteyen herkez hamile kalır. Ben bu ay fazla üstüne düşmemiştim hiçte beklemedim ama çok üzgün ve bunalımdaydım. Birde karnımda görsem o zaman rahatlıyacam.

görürsün cnm testte çıktıysa hamişsindir 2 hafta sonra ultrasondada gözükür bebişin

amin tatlım inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah canım.Eee hesapladın mı tahminen kaç haftalık hamile oluyorsun?
Ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun?

slm kızlar ben geldim a.s.

ayy yavruum cnm hoşgeldinnn kuzum :1hug: gel bi sarılayım sana Şeniz Çok özlettin kendini çook klava:

İnşallah bir daha bizi bırakıp gitmezsin.olumunekankayizsmile

ayy yavruum cnm hoşgeldinnn kuzum :1hug: gel bi sarılayım sana Şeniz Çok özlettin kendini çook klava:

[/QUOTE]

canım benim ya hoşbulduk ohh önce bi sarılayım dur kıs bi de öpeyim ohh yok canım şimdilik gitmiycem 3 aya kadar bende sizleri çok özledim valla fırsatta olmadı giremedim hep aklım sizdeydi varmı bi değişiklik sende kızlarda

canım benim ya hoşbulduk ohh önce bi sarılayım dur kıs bi de öpeyim ohh yok canım şimdilik gitmiycem 3 aya kadar bende sizleri çok özledim valla fırsatta olmadı giremedim hep aklım sizdeydi varmı bi değişiklik sende kızlarda[/QUOTE]

dur ben şimdi ilk sayfayı tekrar düzenliyim buraya alıntı yapayım.Adet tarihini ver bakim Şeniz bugün öpüşe koklaşa konuşcaz,çok özleştik olumunekankayizsmile

Ben beklemedeyim canım.Bu ay klomen kullandım,çatlatma iğnesi yaptırdım.6 günüm var daha 8 gün varken kan tahlilim 3,22 çıkmıştı.Tekarar yaptırcam artıp artmadığına bakacağız artık.

[/QUOTE]

dur ben şimdi ilk sayfayı tekrar düzenliyim buraya alıntı yapayım.Adet tarihini ver bakim Şeniz bugün öpüşe koklaşa konuşcaz,çok özleştik olumunekankayizsmile

Ben beklemedeyim canım.Bu ay klomen kullandım,çatlatma iğnesi yaptırdım.6 günüm var daha 8 gün varken kan tahlilim 3,22 çıkmıştı.Tekarar yaptırcam artıp artmadığına bakacağız artık.
[/QUOTE]

canım benim ya inşallah işe yarar iğne meleğine kavuşursun ama sakın stres yapma olurmu ve eminim içimden öyle geliyo yani bu ay inşallah mercimeğin gelicek sen sakın stres yapma üzülme olurmu bende bu ay 3 gün erken oldum yeni adet tarihim 6 mart malesef herşey aynı bende

Son hamilemiz----> kelebek_1974 kızlar,Tebrik ediyoruz alkisalkisalkis

Stres yapmıyorum bu ay,daha rahatım.Yoksa da napayım ya amaan varsa var yoksa yok,üzüleceğim tabiki kesin ama olmazsa yine deneyeceğim,yılmayacağım,başka yöntemler denerim bide onlara ümit bağlarım naparım,bişey illaki vesile olacak.Ben olacağına inanıyorum

Zorxx daha önce söylemişti senin adet olduğunu,baksana biz demirbaşlardan kimse de bişey yok,sanki birimiz bi adım atsa diğerleri de peşinde çorap söküğü gibi gelecek.Öyle düşünüyorum

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah en kısa zamanda o çorap söküğü başlar yoksa biz sökülmeye başlıycaz :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…