- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.621
hoşbulduk tatlım opuyorumnanaktan
hamilesin galiba hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasib eder inşallah rabbim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bizler için de dua et olurmu :Saruboceq:
benimde geldi geçen ay bu ay çalışmalara başladık kaçıncı günündesin bugünhoşbulduk tatlım evet ailemin yanına gitmiştim 40 gündür yoktum malesef kırmızılar geldi her zamanki gibi :gitme:
görürsün cnm testte çıktıysa hamişsindir 2 hafta sonra ultrasondada gözükür bebişinÇok teşekkür ederim. İnşallah kucağıma alabilirim düşüncesi bile beni acayip heyecanlandırıyor. Allahım kimseye aratmasın Allahım herkeze kısmet etsin. İnşallah en kısa zamanda isteyen herkez hamile kalır. Ben bu ay fazla üstüne düşmemiştim hiçte beklemedim ama çok üzgün ve bunalımdaydım. Birde karnımda görsem o zaman rahatlıyacam.
Çok teşekkür ederim. İnşallah kucağıma alabilirim düşüncesi bile beni acayip heyecanlandırıyor. Allahım kimseye aratmasın Allahım herkeze kısmet etsin. İnşallah en kısa zamanda isteyen herkez hamile kalır. Ben bu ay fazla üstüne düşmemiştim hiçte beklemedim ama çok üzgün ve bunalımdaydım. Birde karnımda görsem o zaman rahatlıyacam.
benimde geldi geçen ay bu ay çalışmalara başladık kaçıncı günündesin bugün
çok çok sağol. en son seninle dertleşmiştim portakal çok bunalıma girmiştim. Bu düşünceden uzaklaşmam gerekiyordu o yüzden uğramadım buralara. Ama arada girip yazılarınızı okudum seni çok merak ediyordum hamile kaldınmı diye ondan okudum. Darısı başına inşallah sende hamilesinidr. Beraber paylaşırız inşalalah
slm kızlar ben geldim a.s.
Hepinize çok teşşekkür ediyorum ve öpüyorum ben çıkıyorum iyi akşamlar.
Hepinize çok teşşekkür ediyorum ve öpüyorum ben çıkıyorum iyi akşamlar.
ayy yavruum cnm hoşgeldinnn kuzum :1hug: gel bi sarılayım sana Şeniz Çok özlettin kendini çookklava:
İnşallah bir daha bizi bırakıp gitmezsin.olumunekankayizsmile
ya portakalım diğer kızlar nerde yoksa herkesin çalışma günlerimi :kedi:
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZ
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
haksever :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Şubat Listemiz
hatunsultan ________ 2 Şubat
cicvir41____________ 9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
Tuba373___________14 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
portakal_suyu _____21 Şubat
anka1297_________24 Şubat
Tancredi__________25 Şubat
d_kupcu__________26 Şubat
bafo_____________26 Şubat
Mart Listemiz
qusel ______________ 1 Mart
eren sezen _________ 3 Mart
ayseece____________4 Mart
kerem34gul_________6 Mart
bebiskom88________7 Mart
mirage1983________8 Mart
dilemma__________12 Mart
zorxx_____________12 Mart
skorpion74 _______ 14 Mart
Stres yapmıyorum bu ay,daha rahatım.Yoksa da napayım ya amaan varsa var yoksa yok,üzüleceğim tabiki kesin ama olmazsa yine deneyeceğim,yılmayacağım,başka yöntemler denerim bide onlara ümit bağlarım naparım,bişey illaki vesile olacak.Ben olacağına inanıyorum
Zorxx daha önce söylemişti senin adet olduğunu,baksana biz demirbaşlardan kimse de bişey yok,sanki birimiz bi adım atsa diğerleri de peşinde çorap söküğü gibi gelecek.Öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?