- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 42
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.601
canım allahın izniyel sorun çıkmaz yaşasın bi hamişimiz daha var
evet canım trakyalıyım bende çorludan üj bej yani:)olumunekankayizsmile
BENDE BENDE EDİRNELİYİM :lepi:
[sıze="2"]inşallah cnm...eee hayırlı olsun diyelim artık yaniiii zemuszemus[/sıze]
Bende 12 yıl edirnede oturdum medeniyetttt şehri Edirne:lepi:
Hahahaha ayne Öyle Şoparız beyaaa
3-5 beyaaaaa :lepi:
Sayfayı açar açmaz atladım valla hoşuma gitti :roflol:
Selam kızlar.
Çok çok iyiyim bugün ve çok mutluyum. İlk defa çift çizgiyi gördüm bugün. Kendimle ilgili bilgi vermek istiyorum canlarım.
Ben 2008 Ağustos ayında evlendim evlendiğim günden itibaren korunmadım eşimde varikosel rahatsızlığı olduğundan dolayı hamile kalamadım. Eşimin sperm sayısında sorun yok hareketlilikte sorun var. Bende bir çok doktora gittim eşimin tahlil sonuçlarına bakarak bana hemen aşılama olmassa tüp bebek dediler. İkisinide yaptırmadım, eşimin ameliyat olmasını tercih ettim. Araştırmalarım ve Üroloji Dokrorumuzun söylemesi sonucunda sağlıklı bir hamilelik için ilk önce varikoselin düzeltilmesi gerektiği eğer olmassa aşılama veya tüp bebek yapılmasıydı. Buna ilişkin örnek yazı (Varikosel saptanan kişiye öncelikle tüp bebek, ICSI, aşılama gibi yardımlı üreme yöntemleri önerilmemelidir. Varikosel sperm hücresinin kromozomal yapısını bozarak (DNA fragmantasyonu) eşin yumurtasını dölleme gücünü azaltmakta; dölleme gerçekleşse dahi düşük olma ihtimali artmaktadır. Tüp bebek uygulamasının sadece son çare olarak düşünülmesi gereken, bebekte doğumsal anomali ve hastalık risklerini %30'a dek yükselten, anne bakımından da riskleri olan bir yöntem olduğu unutulmamalıdır).[/I][/B] 25/11/2009 tarihinde ameliyat gerçekleşti hayırlısı ile hiçbirşey'e gerek kalmadan hamile kalacağıma inanıyorum. Çevremizde varikosel ameliyatı olan arkadaşlarımız var biri 6 senelik evliğili boyunca aşılama, tüp bebek hepsini denemişler en sonunda varikosel ameliyatı olmuş ve daha dikişleri düzelmeden eşi hamile kalmış. 2 arkadaşım öğrenir öğrenmez ameliyat olmuş birinin eşi 1,5 ay sonra diğerinin eşi ise 2 ay sonra hamile kalmış. Ben ise 3. ayın tamamlanmasına yakın hamile kaldım.
inşallah inşallah canım ben şotayım uzun zamandır buralara gelmiyordum çün ki psikolojim çok bozuktu hamile kalamadığım için. İnşallah sorun yoktur gerçekten çizgiler doğrudur inşallah bilmiyorum inanamıyorum.
Kan tahlilini aldım kızlar.Herşey normal çıktı. 2 hafta sonra tekrar gidicem, cinsiyeti öğrenirim o zaman. bugün de girdim ultrasona ama anlamadı doktor yine. opuyorumnanaktan
:lepi: :lepi: Tebrikler canım. alkisalkisalkis Senden haber alamayınca umudu kesmiştik bizi bıraktığını düşünmüştük.
İnşallah hamileliğin de kesindir,bunu anlamak için kan testini en kısa zamanda yaptırman lazım.Allahtan umut kesilmez diye boşan dememişler.Sonunda sabrın sonu selamet olmuş...
Senin adına çok sevindim,bizi haberdar etmeyi ihmal etme,öpüyorum kelebeğim.
slm kızlar ben geldim a.s.
canım allahın izniyel sorun çıkmaz yaşasın bi hamişimiz daha var
Hoş geldiiin
hoşgeldin cnmslm kızlar ben geldim a.s.
ailenin yanındaydın dimi en son konuşmamızda gidicektin kırmızılar geldimihoşbulduk tatlım opuyorumnanaktan
hamilesin galiba hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasib eder inşallah rabbim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bizler için de dua et olurmu :Saruboceq:
ailenin yanındaydın dimi en son konuşmamızda gidicektin kırmızılar geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?