Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

belli olmaz cnm hamişlik belirtiside adet belirtisiyle aynı oluyo kan testi yaptırmıycanmı?

günaydın kıslarrr portakalım gelicektim cnm ilkönce bi geçmişi okudum daha yeni kalktım kahvaltı yapıorum sen napıosn cmmm ?ne zaman yapıcan test

portakalım sıkma canını cnm bak hep hamile olanlar karnımız ağrıyod diolar cnm normaldir belki sakın umudunu yitirme kendinide üzme cnm benimm

canım inşlhhh olmazsın yaaaaa mafoldumbenmafoldumben
ayy zor sen ben şeytanın bacağını bi kıramadık yaaaaasenağlama
ayy üffffffffff
Hoşgeldin zorxx
Kızlar hepiniz çok sağolun destek vermeye çalışıyorsunuz,biliyorum ama ben hazırlıklıyım,değişik bişey değil ki bu her ay yaşadığımız şey.göğüslerde mutlaka belirti oluyormuş şimdiye kadar okuduklarımdan söylüyorum.Ben elliyom elliyom bişey yok.Cuma duruma göre test yaptırabilirim zaten cuma günü kesin belli olur.değer artmış mı artmamış mı? ama şimdiden kendimi olmadığına hazırlıyorum.Rüyamda da doktoru gördüm zaten önümüzdeki ay rahim filmi çekiyordu :gitme:

portakalım üzülmek yok cnm ben umutluyum senden hala..umarım üzülmücezz
sezencim geçen kötdüüm baya şimdi toparlandım iyiym seninde az kaldı ama çalışmaya devam

sezencim geçen kötdüüm baya şimdi toparlandım iyiym seninde az kaldı ama çalışmaya devam
çalışıyorun gün aşırı ama netice ne olur bilmiyorum valla dünden beri karnımda çok ağrı var üşüttüm heralde ayaklarımda buz gibimafoldumben

Günaydın kızlar.

günaydın canım,hoşgeldiniz :))

İnşallah üzülmeyiz canımcım ama olursa olur,olmazsa da olmaz..Herşey Allahtan...daha rahatım olumunekankayizsmile

dimi çok tatlı ya bende yerim vallaaa ah bi gelseler çocuklar elimizde kalıcak sevmektenkaydirigubbakcemile3

Evet elimizde kalabilirler,ben biraz kıskanç olacağımı düşünüyorum yani kimsenin onu sevmesine musade etmeyebilirim :)) ayy yapmayın etmeyin çekin elinizi yavrumun üzerinden,ben onu yapana kadar neler çektim dermişimmm :roflol:

slm kızlar geçenlerde yazmıştım adetimden 6 gün geçti pazar günü idrar testi yaptım negatif ve bugün kan testi verdim öğleden sonra saat 2,30da sonucum belli olacak umarım müjdeli haber alırım:ecrin_bebekffffffffffffffffff çok heyecanlıyım heyecandan miğdem bulanıyor:bbo:işlh bana şanslı gelirsiniz bende sizin için çokkk dualar ederim kızlar :Saruboceq:ama ya olumsuz olursaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismileoff offf bekleyiş adamı deli eder yemin ederimlaelaelaelaelae

Selam hoşgeldin.
ayy 2,5 saat var,çok heyecanlı bir bekleyiş olacak.
ınşallah seni sevindirecek sonucu alırsın.Bizimle paylaşmayı unutma.Allah gönlündekini versin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…