- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.701
gülüm hoşgeldin bacımm özlettin kendini yahuu opuyorumnanaktan
elin gitmiyo dimi yapmaya bi türlü bende öyle oluyorum negatifi görücem diye yapmaya korkuyorum hepselam cancağızım yok yapmadım canım yaparım akşama felan boshayallersmile
günaydın ayşencim test yaptınmı?
Şubat Listemiz
hatunsultan ________ 2 Şubat
cicvir41____________ 9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
Tuba373___________14 Şubat
elin gitmiyo dimi yapmaya bi türlü bende öyle oluyorum negatifi görücem diye yapmaya korkuyorum hep
porti ayten regl olmuştu canım yanlış hatırlamıyosam listeden çıakrabilirsin :hulya:
belli olmaz cnm hamişlik belirtiside adet belirtisiyle aynı oluyo kan testi yaptırmıycanmı?Hadi ya ben hatırlayamadım.
Bu arada ben de olacağım sanırım dün geceden beri hafif hafif karın ağrım başladı.Bu ağrıyı her türlü tanırım.Gebelik beklentim falan kalmadı,gene olmadı ne yazık ki mafoldumben
slm sezencim
Aysen bugün yap da bacım ne zaman yaparsan yap :)) tribe sokma bizi :))
Zorxx msn de demek( buraya neden gelmiyor ? mafoldumben Selam söyle :gitme: mafoldumben
hoşgeldin zorxx cumgünaydın kıslarrr portakalım gelicektim cnm ilkönce bi geçmişi okudum daha yeni kalktım kahvaltı yapıorum sen napıosn cmmm ?ne zaman yapıcan test
Hadi ya ben hatırlayamadım.
Bu arada ben de olacağım sanırım dün geceden beri hafif hafif karın ağrım başladı.Bu ağrıyı her türlü tanırım.Gebelik beklentim falan kalmadı,gene olmadı ne yazık ki mafoldumben
belli olmaz cnm hamişlik belirtiside adet belirtisiyle aynı oluyo kan testi yaptırmıycanmı?
hoşgeldin zorxx cum
tatlım kan testinde iyiydi cnm ya moralini bozmaAman bu ağrı canımı sıktı,bildiğimiz adet sancısı ya şimdiye kadar hiç yanıltmadı zaten hamileliğe yönelik başka bi belirti de yok.O çektiklerim de iğnenin etkisinden olabilirmiş,başka bi yerde onunla ilgili bi konu var,okudum herkes aynı şeyi yaşamış ama hamile kalan hiç yoq :gitme:
Ya ben hazırlıklıyım zaten olmazsa yine doktorda alacağım soluğu,ne yapcaksa yapsın,1 ay bile boş durmayacağım
iyiyim cnm valla gözümü açtım sabah sabah kendimi burda buldum sen nasılsın?hoşbulduk sezencimm nbr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?