Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evet ya benim anenmde 4 tane kız oldu mesela eşim anasına baktım kzını aldım diyordu ama öyle olmadı genetik olsa sülalede valla ikiz bile var piyango bana vurdu ne hikmetse hep bu çevrsel faktörler herşey hormonlu vs birçok neden var.sigara hadi onuda bıraktık bakalım tedavinin kaçıncı ayında yada senesinde olucak artık buda değilse aşılama dedi doktorum ama ben istemiyorum en kötü ihtimal olmassa değerlendiririm

inşallah senden güzel haberi alırız tatlım bunu inan bana tüm kalbimle istiyorum
bendeki umutsuzluğada gelince ne duyduk ne gördük aklına gelemiycek şeyleri bile denedim normalde bu ne saçma diyceğim şeyleri bile denedim küçücük bi umudun bile peşinden koştum ama olmuyo işte ne yaptıysakta olmuyo ister istemez insanın umutları tükeniyo canım ya senağlama

çok saol canım ya içimi rahatlattın valla:lepi:işllh bebeişim vardır da süprizyapar.nur topu gibi kist çıkmasında.yorumlamanız için yazarım değeri.çünki doktorumdan randovu alsam şimdi anca 1-2 günde gidebilirm.ozmana kadar çatlarım zaten az kaldı azzzz

herkese slm zemuszemus
yazddıklarınızı okudum da bitiremiyorum valla :)
pinkparadise umarım güzel haberlerini alırız okuyunca ben de heyecanlandım senin için
ben de bu ay bi hareket yok kızlar bi umursamazlık var ben de anlamıyorum tam yumoş zamanı tembellik çöküyor bana kaydirigubbakcemile3

olsun insanı yaşatan umutlarıdır yitirisen ne düşünürsen o olur.her zaman olumlu düşünmeye çalış.allah büyük onunda vardır bir bildiği diyorum veeee ben yavaş yavaş kaçıyorum hazırlanmıp çıkıcam bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim.çok istiyorum şimdi gitsem hamile olduğumu öğrensem bebeğim sağlıklı olsa.ve bir çift patik alıp eşimin önüne koysam :Saruboceq:

hadi bakalım içini ferah tut,güzel haberlerle gel ama unutma sonuç negatif de olsa bunalım yapmak yok,hayırlısı buymuş de.

Hoşgeldin a.s.
Eee anacım sık sık gelmezseniz oku oku bitiremezsiniz böyle :))

Ya sorma yumoş zamanı istek mistek kalmayınca ben de sinir oluyordum.

Bu arada korkumdan 13 gündür grevdeyim :kedi: :roflol:

bende dedim unutmustur şimdi kızlar beni...ama un utmamıssın canım. Napıyım benim bu ayda olmadı maalesef...bu ayda umutlar yerle bir

Biz bi geleni bi daha unutmuyoruz da unutulabiliyoruz bazen guclubacismile
Yeni tarihini verir misin cnm?üzülme bak hepimiz aynen beklemeye devam ediyoruz.

Hadi koş koş az kaldı son 45 dk.Merakla bekliyoruz hemen gel

selam moruk hoşgeldin olumunekankayizsmile
Duruşman nasıl geçti,kimi savundun ? :))

duruşma zortladı porti beraat verdi hakim:)temyiz hakkı kazanmış oldum:)cumartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek doktor çok merak ediyorum

Hoşgeldin a.s.
Eee anacım sık sık gelmezseniz oku oku bitiremezsiniz böyle :))

Ya sorma yumoş zamanı istek mistek kalmayınca ben de sinir oluyordum.

Bu arada korkumdan 13 gündür grevdeyim :kedi: :roflol:[/QUOTE]

bir tanıdığım böyle yumoş takibi falan uğraşamam ben dedi direk gidip tüp bebek yaptırdı :dance: bana da zor geliyo valla olayda romantizm falan kalmadı sırnaşık şey
gidip konuşucam nerdeyse doktorla delikafadulden

Bizde ikiz çok var, mesela benim ikiz kardeşim var.Ama bizim ikiz bebeğimizin olma ihtimali çooooooook düşük.ancak çocuklarımın ikizleri olabilir. Bu arada teyzemin kızı vardı, evlendiğinden beri eşinin ailesi bebek istiyodu,sürekli telefon ediyolardı kıza.Allah'tan kocası iyiydi. onunda ikizleri oldu ama karnında öldüler.Evlendiklerinin 4. senesinde tekrar hamile kaldı , şimdi bi oğlu var.Premaitüre doğdu ama şimdi maşallah tosun paşa gibi.5 yaşında.Şimdi bi çocuk daha istiyo.

duruşma zortladı porti beraat verdi hakim:)temyiz hakkı kazanmış oldum:)cumartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek doktor çok merak ediyorum

Şimdi temyiz hakkı kazanmış oldum derken...anlamadım :uhm: Sen hakimin kararına itiraz mı edeceksin?
Çok karışık işler canım,kolay gelsin :))

İnşallah iyi haberler alırısın bebeğinle ilgili

Şimdi temyiz hakkı kazanmış oldum derken...anlamadım :uhm: Sen hakimin kararına itiraz mı edeceksin?
Çok karışık işler canım,kolay gelsin :))

İnşallah iyi haberler alırısın bebeğinle ilgili

porti davayı kaybettim yüzsüzlük edip hakimin kararını beğenmedim uygun değildir,yanlış karar vermiştir deyip,yargıtaya gönderecem dosyayı::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…