- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.761
cnm inşallah hamilesindir:Saruboceq:
annelerimize hiç bakma yumurtlam günüymüş çatlamışmı ne olmuş hiç bakmadan 3 tane doğurmuş mesela benim annem bizim nesil malesef böyle cnm keşke öle olsaaa hiç uğraşmadan hamile kalsak
Slm kızlar uzun sÜredİr netİm yoktu bakamadım.....okadar cok sayfada atlamısızkİ nasıl okuycam ben bunları :)
slm kızlar porticim test yap tatlım kafan rahat olsun böyle beklemek çok zor bilirim bilmiyorumkismilecicvirim sen ne yaptın tatlımSlm kızlar uzun sÜredİr netİm yoktu bakamadım.....okadar cok sayfada atlamısızkİ nasıl okuycam ben bunları :)
umudunu yititrme ya ne umutsuz hikayeler biliyoruz:ecrin_bebek:benimde normal şartlarda hayatta umutlanmazdım çünki adetlerim sürekli düzensiz ama bu ay ilaç verdi doktor progestan bitince adet olucaksın dedi biteli16 gün oldu anormal değilmi sizcede o yüzden umutlanıorumboshayallersmileama boş hayaller de olabilir yani ama insan ister istemez kendini kaptırıveriyor.bir bakıyorum bebekle ilgili hangi site varsa hepsini dolaşıyorum
O zaman Cuma ola hayrola diyelim canım.
Heyecanını anlıyorum bak şimdi biri gelse işe kolumdan kan alsa gitse.Ben de öğrensem :)) Nerdeyse 1 saat kaldı,sabırlı ol.Sonucu alıp gelecek misin sadece, yoksa gösterecek misin de,nereye verdin kan?
Bak o konu da uzman olduk,kimseyi bulamazsan buraya yaz değeri sana ne olduğu konusunda yorum yaparız :) İnşallah bebeğin sana süpriz yapmak istemiştir o yüzden evdeki testlerde göstermemiştir.
Hem sonuç ne olursa olsun dünyanın sonu değil bunu unutma,Allah vereceği zamanı bilir,biz sadece istemeye yalvarmaya ve dua etmeye devam edeceğiz.
bende dedim unutmustur şimdi kızlar beni...ama un utmamıssın canım. Napıyım benim bu ayda olmadı maalesef...bu ayda umutlar yerle bir[ı]hoşgeldin bak daha bir kaç sayfa önce seni sormuştum?
Nasılsın? Ne var ne yok?[/ı]
[ı]sıkıldıkça okursun acele etme :))[/ı]
hadi bakalım içini ferah tut,güzel haberlerle gel ama unutma sonuç negatif de olsa bunalım yapmak yok,hayırlısı buymuş de.çok saol canım ya içimi rahatlattın valla:lepi:işllh bebeişim vardır da süprizyapar.nur topu gibi kist çıkmasında.yorumlamanız için yazarım değeri.çünki doktorumdan randovu alsam şimdi anca 1-2 günde gidebilirm.ozmana kadar çatlarım zaten az kaldı azzzz
herkese slm zemuszemus
yazddıklarınızı okudum da bitiremiyorum valla :)
pinkparadise umarım güzel haberlerini alırız okuyunca ben de heyecanlandım senin için
ben de bu ay bi hareket yok kızlar bi umursamazlık var ben de anlamıyorum tam yumoş zamanı tembellik çöküyor bana kaydirigubbakcemile3
bende dedim unutmustur şimdi kızlar beni...ama un utmamıssın canım. Napıyım benim bu ayda olmadı maalesef...bu ayda umutlar yerle bir
olsun insanı yaşatan umutlarıdır yitirisen ne düşünürsen o olur.her zaman olumlu düşünmeye çalış.allah büyük onunda vardır bir bildiği diyorum veeee ben yavaş yavaş kaçıyorum hazırlanmıp çıkıcam bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim.çok istiyorum şimdi gitsem hamile olduğumu öğrensem bebeğim sağlıklı olsa.ve bir çift patik alıp eşimin önüne koysam :Saruboceq:
selam kızlar
duruşma zortladı porti beraat verdi hakim:)temyiz hakkı kazanmış oldum:)cumartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek doktor çok merak ediyorum
selam kızlar nasılsınız
Şimdi temyiz hakkı kazanmış oldum derken...anlamadım :uhm: Sen hakimin kararına itiraz mı edeceksin?
Çok karışık işler canım,kolay gelsin :))
İnşallah iyi haberler alırısın bebeğinle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?