Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kızlar nasılsınız

iyiyim canım sen nasılsın?çok kilo verdiğinden bahsetmişsin üzülme aslında bu bi avantajmış biliyomusun?doktorum bana ilk üç ay kilo verirsen korkma sonra rahat bi hamileliğe adım atmış olacaksın demişti,sen sadece yemeye çalış merak etme bebiş senin depodan alıyo şimdi

aaa senin ikizin mi var? akannehir kız mı erkek mi?
Her zaman Alalhtan hayırlısını istemek lazım

porti davayı kaybettim yüzsüzlük edip hakimin kararını beğenmedim uygun değildir,yanlış karar vermiştir deyip,yargıtaya gönderecem dosyayı::)

dersine iyi çalışmamışsın yani madee :içelim:

cicvir canım geçen konuşmuştuk zor la liste için tahmin yürütmüştüm
niyeyse cicvir hamile olabilir demiştim inşlhh bu ay olur canımzemuszemus

selam kıslar ev işini hallettim eşimide dışarıya yolladım kk ya zıpladım kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin,iyi yapmışsın :)
cnm midem biraz kötü onun dışında iyiyim cumaya testi tekrarlıcakmışsın sanırım inş güzel haberler alırız
Duruma göre bakacağım canım şuan ağrım var belki Allah daha fazla umutlanmıyım diye erkenden kırmızıları yollar bana
porti ben kaçtım cnm

güle güle görüşürüz yine ..

kızlar benim adliyeye gitmem gerek gelince görüşürüz
güle güle moruk,kolay gelsin

İkiz kız kardeşim var portakalcım. opuyorumnanaktan ikiz olmak güzel değil ama .

neden kıs güzel olmaz mı yaaa ay keşke ikizim olsaydı,dönüşümlü derslere girseydik,sınavlara girseydik:) Her zaman en yakın arkadaşım olurdu ya zor da biliyo şu kardeş konusunda çok hassasuum,benimkiler büyük tadını çıkartamadım

Bu arada dün gece geldim ve son yazılanları okuyunca şok oldum.Aklıma gelmişken söylemek istiyorum.Bebeğine nazar değeceğini düşünen arkadaşlar , ben sizin nazarınızdan daha çok korkarım asıl.Burda ben herşeyimi paylaştım arkadaşlarla , hepinizle , hiç bi zaman düşünmedim nazar değeceğinizi.Öyle birşey düşünücek olsam gelip burda hamileliğimi de paylaşmazdım.Yukarda Allah var , ben bebeğimi Allah'a emanet ederim ,hiç kimse içinde kötü bi düşünce içine girmem.Kim benim bebeğime neden nazar değsin?

Hep yolda giderken 1000000000000 kişi ikiz misiniz diye soruyo.İkiz kardeşim neden hoşlanırsa benimde ondan hoşlanacağımı düşünüyolar genelde.Halbuki biz aynı günde doğmuş iki farklı insanız.Tek insanmışız gibi davranıyolar. kaydirigubbakcemile3 Ama iyi yanları da var tabi ki, okula giderken hep yanında bi dostun oluyo.Birbirimizin yerine sınavlara girmedik hiç, notlarımız neredeyse aynıydı.Hatta bi gün sınavda yanyana oturuyoruz, aynı notu almışız, öğretmen dedi kopya mı çektiniz .Çekmemiştik.İkimiz de 65 almıştık.Sonraki sınavda yerimizi ayırdı bu seferde 69 aldık ikimizde , bütün sınıf güldü.Öğretmen de inandı kopya çekmediğimize.Sınıftakiler onlar ikiz hocam ondan aynı notu aldılar dedi.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben olayı anlamadım ama sinirlenme tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…