- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.781
kızlar bugün uzayanından akıntım oldu yumurtlama günümmü acepbilmiyorumkismile
bugün çalışma günümüzdü zaten günaşırı yaptığımız için bu ay bilmiyorumkismileBence hiç kaçırma derim senin adet döngün biraz uzun olduğu için bu günlerde yumurtlaman çok normal,bugün ve yarın çok verimli çalış ardarda bacım Şeniz :kedi:
selam kızlar nasılsınız
hoşgeldinnselam kıslar ev işini hallettim eşimide dışarıya yolladım kk ya zıpladım kaydirigubbakcemile2
Bizde ikiz çok var, mesela benim ikiz kardeşim var.Ama bizim ikiz bebeğimizin olma ihtimali çooooooook düşük.ancak çocuklarımın ikizleri olabilir. Bu arada teyzemin kızı vardı, evlendiğinden beri eşinin ailesi bebek istiyodu,sürekli telefon ediyolardı kıza.Allah'tan kocası iyiydi. onunda ikizleri oldu ama karnında öldüler.Evlendiklerinin 4. senesinde tekrar hamile kaldı , şimdi bi oğlu var.Premaitüre doğdu ama şimdi maşallah tosun paşa gibi.5 yaşında.Şimdi bi çocuk daha istiyo.
porti davayı kaybettim yüzsüzlük edip hakimin kararını beğenmedim uygun değildir,yanlış karar vermiştir deyip,yargıtaya gönderecem dosyayı::)
Hoşgeldin.Bildiğin gibi bekleşiyoruz :))
Sen nasılsın?
hoşgeldinn
hoşgeldin,iyi yapmışsın :)selam kıslar ev işini hallettim eşimide dışarıya yolladım kk ya zıpladım kaydirigubbakcemile2
Duruma göre bakacağım canım şuan ağrım var belki Allah daha fazla umutlanmıyım diye erkenden kırmızıları yollar banacnm midem biraz kötü onun dışında iyiyim cumaya testi tekrarlıcakmışsın sanırım inş güzel haberler alırız
porti ben kaçtım cnm
berrakcım msn ni açsana canımboshayallersmile
güle güle moruk,kolay gelsinkızlar benim adliyeye gitmem gerek gelince görüşürüz
İkiz kız kardeşim var portakalcım. opuyorumnanaktan ikiz olmak güzel değil ama.
güle güle moruk,kolay gelsin
neden kıs güzel olmaz mı yaaa ay keşke ikizim olsaydı,dönüşümlü derslere girseydik,sınavlara girseydik:) Her zaman en yakın arkadaşım olurdu ya zor da biliyo şu kardeş konusunda çok hassasuum,benimkiler büyük tadını çıkartamadım
ben olayı anlamadım ama sinirlenme tatlımBu arada dün gece geldim ve son yazılanları okuyunca şok oldum.Aklıma gelmişken söylemek istiyorum.Bebeğine nazar değeceğini düşünen arkadaşlar , ben sizin nazarınızdan daha çok korkarım asıl.Burda ben herşeyimi paylaştım arkadaşlarla , hepinizle , hiç bi zaman düşünmedim nazar değeceğinizi.Öyle birşey düşünücek olsam gelip burda hamileliğimi de paylaşmazdım.Yukarda Allah var , ben bebeğimi Allah'a emanet ederim ,hiç kimse içinde kötü bi düşünce içine girmem.Kim benim bebeğime neden nazar değsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?