- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.001
Kan testinde anlaşılıyormu. Dış gebelik olsada kan testinde çıkıyor diye biliyorum. Doktor şuanda anlayamaz mı? Kan testi 38 TL ve hemen alamıyormuşsun 1, 2 gün sonra sonucu veriyorlarmış. Doktor ile aynı fiyatta.
portakalım asıl muhabbeti kaçırdın koptuk resmen kızlarla gece 2 de yattık ama keşke sende olsaydın gerçekten de koptuk .canım şu anda eşimin telefonu kapalı iş nedeniyle ne zaman işi biterse o zaman arıycak olsun kıs eşim gelse bile yazışırız sen düşünme ben hepinize yeterim :kedi:
Ya ne konuştunuz merak ederim,neye güldünüz o kadar CADIARZU :gitme:
Bu akşam da isterim aynısını Şeniz olumunekankayizsmile
selammm kıslarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm
anammm portimmm dün resmen koptukkkkkk gülmekten bi hal oldukkkk :roflol::roflol:
ay bak yine aklıma geldi şimdi :roflol:
ay portim burda olmassss kısssssss :kedi:
özel konular anladın snenn :lepi:
anam kıslarr eşim yolladım bende işlere giriştim dolap içi düzen değişimi yaptım zemuszemuszemuszemus sil süpür işine gircem birazdan size bi bakam dedim opuyorumnanaktan
ahhh dolaplarım aklıma geldi kaydirigubbakcemile3fena oldummm kaydirigubbakcemile3
güle güle canım kolay gelsin,söylediğini düşüneceğim
Hala kararsızım
ne söyledi neyi düşünüyosun kıs merak ettim delikafadulden
Hep aranızda konuşuyosunuz . HıııııııııııııııııııııH . alsanaalsanasmile Sabah kan vermeye gittim ben bu arada ve idrar.Doktora gidicem birazdan. HııııııııH .Hatta şimdi gidiyorum. bye. lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?