Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Bak bebek yoksa bile sigarayı azaltmama vesile oldu bunda da bi hayır vardır derler ya bebek gelmeyince,Benim hayrım da bu olacak heralde,düne kadar günde 1 sigara içtim,dün yarım,bugün de hiç içmedim.

her hayırda bi şer her şerde bi hayır var die boşa denmiyo canımm
ya bende içmiyom bazı günler içmiyom bazen bi iki ama bugün azıttım iice

ay herkescikler kaçtıı bende örgüme devam edem bari gülcümm hadi bende toplim kuyruğumu yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay gidem canım bende eşimi ikna edebilirsem korku filmi izliycez ama adam korkuyoo ayy bi de polis olcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

400 mcg Folik Asit kullanmalıymışızz bunun bir markası filan varmı arkadaşlar ???
Yoksa direk eczaneden alabilirmiyiz.
bilmiyorumkismile

[sıze=2]400 mcg folik asit kullanmalıymışızz bunun bir markası filan varmı arkadaşlar ???[/sıze]
[sıze=2]yoksa direk eczaneden alabilirmiyiz. [/sıze]bilmiyorumkismile
kuşum benim kullanıdığım folik asiti günde 3 kere alıyorum ama pembeli bi kutu eczecıya bi sor istersen burda günde 1 kere kullananda var onların başka marka ama

kuşum benim kullanıdığım folik asiti günde 3 kere alıyorum ama pembeli bi kutu eczecıya bi sor istersen burda günde 1 kere kullananda var onların başka marka ama

Ne zaman başladın cnm sen ve daha ne kadar kullanacaksın ????
Ben nezaman başlasam ki ????
bilmiyorumkismile

ben korunmayı bırakınca başladım cnm ikinci kutudayım şuanda hamiş olana kadar içicem hamiş oluncada ilk 3 ay içmen gerek güzelim sende korunmuyosun hemen al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…