Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ayy nasıl geçti,ne dedi doktor mesaj yazmamışsın bana anlat hadi

kıs yarım saat önce geldim baktım çevrimdışıydın herşey güzel dedi canım klomen verdi birde zayıflamam için bi ilaç verdi aysenin kullandığından iki ay sonra gene gidecem eğer hamile kalmazsam rahim filmi çektirecem birde simir testi istedi
yaptıracağım iki tahlil var onlarıda yaptıracağım o zaman kesinleşicek sonuçlar ama sorun yok dedi dktr herşey temiz

simir diye diye akşam aldın sonunda :roflol:

İyi en azından bi sorun çıkmaması güzel sana da iğne yapacak o zaman bu ay klomenden sonra.

hayırlısı olsun :Saruboceq:

slm canım klomeni niye verdi sana çatlatma iğnsei olucan eki kendi kendilerine büyüyüp çatlıyolar senin yumoşlar

Rahım fılmı yetmıyomu canım sımır testını nıye yaptırıyosun benım arkdaŞım doĞ.sonra yaptırmıŞtı sımırı

Canım hiç birşey yapmak istemiyor bugün.Dün bahsettiğim konular yüzünden zaten şuan hiç burda (iş de)olmak istemiyorum.Üstüne bide sidik testinin cilvesi,of oof,çok mutsuzum ben bugün.Hiç keyfim yok.Nolcak böyle bilmiyorum.Kocişimi de özledim,bugün dönüyor.

simir diye diye akşam aldın sonunda :roflol:

İyi en azından bi sorun çıkmaması güzel sana da iğne yapacak o zaman bu ay klomenden sonra.

hayırlısı olsun :Saruboceq:

yok canım iğne yapmıycak sadece klomeni kullan iki ay dedi
evet ya çok şükür herşey temiz çıktı porti sana özelden yazıcam bi bak özeline

simir testii her evli kadında 6 ayda bir yapılması gerekiyomuş canım yerimseniben

portimm sıkma canını kuzum ben güle koptum yine burdaa :roflol::roflol:
ayyyy du yazam sanada :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…