- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.101
inan bu konuda benim hiç bilgim yokkkıslar size bişi sormak istiyorum yaa hani sperm testlerinde morfoloji bölümü varya bisde sonuç
%81 normal baş ve kuyruk
%9 baş anomalisi %7 kuyruk anomalisi %3 baş ve kuyrul ağlütinasyonları görüldü
doktor sorun olduğunu sölemedi ama bunun için yorumda yapmadı benimde aklıma takıldı yaaaa CADIARZU
iyiyim kuşum sen nasılsın?merhaba sezencim
merhaba ayten
nasılsınız kıslar hihoyyyt
Ne diyeyim,ne yapayım bilmiyorum ki...
testi yapınca üzülmüyorum bile artık,çok normal geliyor.Aslında tek çizgiyi göreceğimi bile bile yapıyorum. Belki bi mucize diyorum,bi şaşkınlık yaşarım sevinirim diyorum boş hayaller kuruyorum.
topik te hiç hamiş olmadı kızlar bu ay var bi uğursuzlukkötükedihüsoNe diyeyim,ne yapayım bilmiyorum ki...
testi yapınca üzülmüyorum bile artık,çok normal geliyor.Aslında tek çizgiyi göreceğimi bile bile yapıyorum. Belki bi mucize diyorum,bi şaşkınlık yaşarım sevinirim diyorum boş hayaller kuruyorum.
kıslar size bişi sormak istiyorum yaa hani sperm testlerinde morfoloji bölümü varya bisde sonuç
%81 normal baş ve kuyruk
%9 baş anomalisi %7 kuyruk anomalisi %3 baş ve kuyrul ağlütinasyonları görüldü
doktor sorun olduğunu sölemedi ama bunun için yorumda yapmadı benimde aklıma takıldı yaaaa cadıarzu
günaydın tatlım sorun olsa söylerlerdi benim eşimde yaptırmıştı sorun yok dediler sperm sayısı hareketlilik güzel çıktı çok şükür
[ı]ne diyeyim,ne yapayım bilmiyorum ki...
Testi yapınca üzülmüyorum bile artık,çok normal geliyor.aslında tek çizgiyi göreceğimi bile bile yapıyorum.[/ı][ı] belki bi mucize diyorum,bi şaşkınlık yaşarım sevinirim diyorum boş hayaller k[/ı][ı]uruyorum.[/ı]
ay ne bilim yinede takılıyo kafa işteee
[ı]üzüntü yok sıkıntı var.şimdi önümüzdeki ayı düşünüyorum.aşılama mı yaptırsam,ne yaptırsam bilmiyorum.böyle de olmadı.
Bakalım doktor ne diyecek ama ben daha fazla beklemek istemiyorum.aşılama hakkında bilgisi olan var mı aranız da?benim tek bildiğim 3 defadan fazla yaptırılmıyormuş[/ı]
topik te hiç hamiş olmadı kızlar bu ay var bi uğursuzlukkötükedihüso
mesala yuvarlak hücre varmı onlar biraz sorun yaratıyomuş
Üzüntü yok sıkıntı var.Şİmdi önümüzdeki ayı düşünüyorum.Aşılama mı yaptırsam,ne yaptırsam bilmiyorum.Böyle de olmadı.
Bakalım doktor ne diyecek ama ben daha fazla beklemek istemiyorum.Aşılama hakkında bilgisi olan var mı aranız da?Benim tek bildiğim 3 defadan fazla yaptırılmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?