- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.121
canımcım sen ilk defa yumoş takibi ve çatlatma iğnesi vurulmadınmı benim arkadaşımda adetleri çok düzenliydi bi problemleride yoktu ilk iğne de tutmadı 2.sinde tuttu şimdi 1 yaşında kızı var ilkte tutmazsa ikide tutar bak söyledi dersin zaten bu ayda daha bitmedi
canım aşılama için erken değilmi
hımm onu unuttum valla ben doğruyaOldu cnm Son hamilemiz
kelebek_1974 :CüvCüv: Onun bekleyişi,yaşadıkları bizden daha zor hem de.
yok canım yuvarlak die bi kelime geçmemiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
portimm canım bende bu ay takibe başlıycam inşlhh
en az 2 3 ay yaptırmayı düşünüyorum
olmazsa yine haziranda aşılama yaptırcam :gitme:
canım daha ilk ayındı bari bu ay yaptır :çok üzgünüm:
Bir daha mı deniyim diyorsun Çatlatma iğnesini ?
melekler korusundaki eylül hemen yaptırdı ama :))
kuşum aldığın idrar testi 3 tl olanmı onlar yanlış çıkıyo diğer topiclerde çok okudum kızlar çift çizgi görüpte hamiş değillermiş meğer yada tek çizgi görüpte hamişlermiş ben inanmıyorum artık o testlere yanıltabiliyoMemelerm niye sızlıyor peki?
Adet belirtilerinde daha önce yaşamzdım,Kullandığım ilaçlar ve iğne mi etkiledi acaba?
Ya da adet belirtilerim arasına memelerde mi giriyor artık? Off Off
[ı]memelerm niye sızlıyor peki?
Adet belirtilerinde daha önce yaşamzdım,kullandığım ilaçlar ve iğne mi etkiledi acaba?
Ya da adet belirtilerim arasına memelerde mi giriyor artık? Off off[/ı]
porti bütün kıslar toplansak keşke hep beraber oturup ağlaşsak sonrada gıgır şamaat yapsak sıkıntılarımızı tasak
öle bi şansımız olsaydı keşke mafoldumben
kuşum aldığın idrar testi 3 tl olanmı onlar yanlış çıkıyo diğer topiclerde çok okudum kızlar çift çizgi görüpte hamiş değillermiş meğer yada tek çizgi görüpte hamişlermiş ben inanmıyorum artık o testlere yanıltabiliyoklava:
O zaman bende boşa ümitlenmişim.Tamamen ilaçlarla ilgili bu sızlamalar sanırım boshayallersmilekız benim gögüsler fora oldu bi bilsem sızlıyo ağrıyo şiş hemde bayağı 1 sene doğ.kont.kullandım hiç yan etki yapmamıştı 10 günde bu ne etki anlamadım kasık ağrım geçmedi
canım gülle muhabbet ettik biraz sonra kapatmak zorunda kaldım bende :hulya:
zor girmedi canım işte en son senle konuştuğumus:sinifsinif:
bu akşam yine kuralım muhabbet sofrasını :lepi:
[ı]o zaman bende boşa ümitlenmişim.tamamen ilaçlarla ilgili bu sızlamalar sanırım boshayallersmile
[/ı]
[ı]bu akşam olabilir ama geç saatlere kalmaması lazım şöyle 7-9 arası daha erken saatlerde olsa olmaz mı?[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?