Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cnm klomenin etkisi bu ayda devam eder diyorlar dr genelde 1 ay ara veriliyor
yni bi ay kullanıp bir ay dinleniyorsun

Ben ne zaman gitmeliyim doktora sence?Şu durumda bişey yapacak mı doktor? Bu ay klomen olmayacaksa iğne de mi olmayacak? Kendi haline derken? O zaman hiç mi gitmiyim doktora? Offff mafoldumben

evet porti ya bazı kadınlar adetliyken bile yumurtlayabiliyomuş...yumurta takibine başlamanız iyi olmuş bence kızlar...

keşke daha önce başlayaydım madee,hep mi gelişmiyodu geç mi gelişiyodu anlardık1 yıl boşa gitti

porti benim doktorumda klomeni 6 ay üst üste kullnabilirsn dedi çtlatma iğnesinide ama biz aşılamaya geçeceğiz...

O zaman benimde kullanma ihtimalim var doktora 5. gün gitsem olur sanırım değil mi? Klomene de 5. gün başlamıştım geçen ay.Yarın gitmeye gerek yok o halde?
Sen olmayınca daha önce doktora giderek mi kullandın yoksa doktor sana diğer ayda başla mı dedi?

ayyy ne çok soru sordum bilmiyorumkismile

Ben ne zaman gitmeliyim doktora sence?Şu durumda bişey yapacak mı doktor? Bu ay klomen olmayacaksa iğne de mi olmayacak? Kendi haline derken? O zaman hiç mi gitmiyim doktora? Offff mafoldumben

cnm bana sorarsan yarın dra git
doktor kontrol ediyor herhangi bi çatlamayan yada kiste dönüşen yumurta varmı diye
eğer bu ay dinlen derse hiç birşey vermez
ama bu ayda kullan derse tekrar kloemn verir cnm bunu en ii dr bilir
hem adetin 2. 3. günü yapılan bazı testler var onlarıda yaptırmı olursun cnm
belki bu ay sadece takip yapar ilaçsız

Evet onu da düşündüm 2.3. gün yapılan testleri boshayallersmile

Ben daha bişey yaptırmak istemiyorum.

Hatta hiç gitmesem kendi kendime beklesem mi bile diyorum,sıkıldım artık ya...

kafam çok karıştı bakalım yarına kadar bi karar veririm heralde

hamiş arkadaşlar gününüz geçmeden oluşan gebelik belirtilerini yazarmısınız................

cnm benim göğüslerim yumurtlama günümden beri acıdı özellikle geceleri ama büyümedi
kasıklarımda ufak batmalar oldu son 5 6 gün de akıntım değişti
böyle sarıdan beyaza dönük kıvamlı bi akıntı oldu
regle 1 gün kalada öğrendim zaten

cuma günü baroda bi abla anlatmıştı,onlarda iğneler,yumurta takipleri falan herşeyi denemişler sonunda eşinin bingöle tayini çıkmış,o gidip dönünce tekrar tedaviye başlarız demişler ev toplamaya,tatil için hazırlık yapmaya başlamışlar,tatile gitmişler adet yok,zaten düzensiz olduğundan üstüne alınmamış hiç,sonra tatil bitmiş dönüyolar yine kırmızılar gelmemiş test yaptıralım nasılsa yine yoktur diye labaratuvara gitmişler sonuç pozitif:))umutsuzluk yok kızlar

canım ben adetimin 2. günü gittim çünkü benim dr klomeni 3.günü başlıyor bence sende yarın git

Neden bizim başımıza gelmiyor bu olaylar.
Ne güzel ya süpriz olmuş,bizde bekliyoruz öyle bi gün hamile kalacağız diye

hamiş arkadaşlar gününüz geçmeden oluşan gebelik belirtilerini yazarmısınız................

anka bende de kasık sızlamaları olmuştu hemde sürekli,göğüslerimde bi değişiklik yoktu ama,sonra akıntım olmuştu benimde ki hala var...bide ben adetim gecikince test yaptım çıkmadı sonra dördüncü gün kan testi yaptırdım 6.01 çıktı ama idrarda yine bişey yoktu altıncı gün idrarda silik çizgiyi gördüm,sekizinci günde kan testinde pozitif çıktı...yumurtlamam adet günüme yaklaşan günde olmuş ve o zaman hamile kalmışım

canım ben adetimin 2. günü gittim çünkü benim dr klomeni 3.günü başlıyor bence sende yarın git

sen günde kaç tane kullanıyorsun ki? benim geçen ay 5.gün başlatmıştı.10.gün çatlatma iğnesi yapılmıştı.Sana ne kadar çalış dedi doktor?Biz sonrasında 3 kez denedik,bir daha bıraktık.Bu ay aynı tedavi olursa bırakmıcam kaydirigubbakcemile

nasıl olayım cnm,bebek beklerken kırmızıları gördüm yine...Çok da iyi değilim o yüzden.Bu ay çok umutluydum,olmadı..
Sen nasılsın?

hadi yaa sende benim gibi olmussun benimde bitti adetim bugün 10.günümdeyim işte ne yapim acaba mart kedileriyle rekabete girecemmmi diye düşünüyom saka maka bi yana walla mart inşallah kazma kürek yaktırmazda yüzümüzü güldürü canım ne diyim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…