- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.961
İyi geceler canım. Baya yoğun iki gün geçirmişsin.Bildiğim kadarıyla hamiş haberi yok
Sorma ya hemde ne yoğun 2 gündür mutfaktan çıkamadım,sadece bugün cinemaya gittik.
Ata demirele-eyvah eyvah
çok keyifliydi izlemeyenler tavsiye ederim
Nasılsın ?
slm kızlarrr off bende çok yorgunum temizlik yaptık bütüngün nasılsınız keyifler nasıl?
ölüyorum yorgunluktan 2 gündür,izin mi yaptım,kendime işkence mi ettim bilmiyorum.slm kızlarrr off bende çok yorgunum temizlik yaptık bütüngün nasılsınız keyifler nasıl?
portakalsuyu,dilemma h.g
yok portim ya bi değişiklik
slm kızlarrr off bende çok yorgunum temizlik yaptık bütüngün nasılsınız keyifler nasıl?
portakalsuyu,dilemma h.g
yok portim ya bi değişiklik
Sinema keyfi başka ya ......
Ben de istiyorum gitmeyi bu filme.Güzel diyosun yani. Benim topraklarımda başlıyo film sanırım.Çanakkaleeeeboshayallersmile
Evet çanakkale,ezine de başlıyor,istanbulda devam ediyor.Filmi anlatmıyım tabi şimdi de çok keyifli bi film.Şivesi süper beyaa :))
Çanakkale de yaşamıştım ben de 1yıl,çok seviyorum orayı yaa..
Kesinlikle gitmelisin pişman olmazsın alkisalkisalkis
yok cnm ya takıldık kaldık öle senle 2 gün var dimi aramızda dilemma öle demiştin ay hamile kalalım artık beee offfffffffffffffffffffffffffffff varmı bir değişiklik sende
bendede hiçbişi yok cnm millet dio hemen göğüsler başlıo felan die buayda boş yani ama üzülmüyorum nedense sanırım kafayı yedim
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ay portakalım film güzelmiş deme annem bile izledi yaa kadın benden daha sosyallkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?