- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.921
kızlar nasılsınız. Ben iyi olmaya çalışıyorum.ben tam adet göremiyorum. 4.gün olmasına rağmen.az az geliyo sökülemedim. Dünde doktora gittim. Rahim duvarın kalın dedi. Adet tam olamadım dedim. Tam olunca gel bakalım dedi. Ama tam olamıyorumki. Günde 1 yada 2 ped batıyo afedersiniz kızlar. Bi cvp yazarsanız sevinirim. Ben okula gidicem birazdan. Olmasamda cevaplarsanız sevinirim. Gelince okurum
cnmm hadi gözün aydınn darısı benim başıma hangi hastaneye gittin?
selam kıslar nasılsınız bakalım
kelebek canım hayırlı olsun beğenmediysen değiştir gitsin doktoru zemuszemus
oradanda memnun kalmazsan ben bahçelievler yaşam hastahanesine gidiyorum mehtap hn hastası çok ve hepside memnunn orayıda tavsiye ederimmAmin canım. Zeytinburnu Avrasya Hastanesine gittim. Bu hastaneyi tavsiye etmiyorum. Haftaya Bakırköy Çamlık Hastanesine Gidicem Belma Tarhan isminde bir doktor varmış gidenler memnun inşallah bende memnun kalırım.
oradanda memnun kalmazsan ben bahçelievler yaşam hastahanesine gidiyorum mehtap hn hastası çok ve hepside memnunn orayıda tavsiye ederimm[/QUOT
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Eğer memnun kalmazsam orayıda denerim canım çok sağol.
tiroidim 3.9 yüksekmi kızlar. doktor normal dedi
canım tyüksek değil ama gebe kalmak için yüksek bir sınır 1 ile 2 arası olsa daha iyi oluyomuş opuyorumnanaktan
Kader arkadasım ordamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?