Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

günaydın kızlarrr.. bugün genel bir temizlik var erken kalktım bakim dedim şimdiden gelen herkese günaydınnn diimm bari kimse yok bilmiyorumkismile

Kızlar nasılsınız. Ben ıyı olmaya ÇalıŞıyorum.ben tam adet gÖremıyorum. 4.gÜn olmasına raĞmen.az az gelıyo sÖkÜlemedım. DÜnde doktora gıttım. Rahım duvarın kalın dedı. Adet tam olamadım dedım. Tam olunca gel bakalım dedı. Ama tam olamıyorumkı. GÜnde 1 yada 2 ped batıyo afedersınız kızlar. Bı cvp yazarsanız sevınırım. Ben okula gıdıcem bırazdan. Olmasamda cevaplarsanız sevınırım. Gelınce okurum

günaydın kıslarr
bi selam vereyim dedim ama kimsecikler yok bende pek uğramıyorum gebelik topiğine bi sizi görmek için geliyorum hadi hepinizi opuyorumnanaktan

tatlım bende 3 aydır öyle günlük koyuyorum ben ped bile değil hormonlardan olabilir dedi ama normal çıktı belki troid yapıyodur dedi

Amin canım. Zeytinburnu Avrasya Hastanesine gittim. Bu hastaneyi tavsiye etmiyorum. Haftaya Bakırköy Çamlık Hastanesine Gidicem Belma Tarhan isminde bir doktor varmış gidenler memnun inşallah bende memnun kalırım.
oradanda memnun kalmazsan ben bahçelievler yaşam hastahanesine gidiyorum mehtap hn hastası çok ve hepside memnunn orayıda tavsiye ederimm

Bırde aysencım benım geÇen de 3 ay Önce yaptırdıĞımda 1.20 ıdı. Yazın yaptırdıĞımda tam 3 tÜ deĞıŞıyo anlıycan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…