Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Cnm bıŞey sorcam sana.sen gebe kalabılmek ıÇın tıroıd deĞerının kaÇ olması gerektıĞını bılıyomusun. Senın deĞerler kaÇtı

Nslsn tatlım. GÖrÜŞemedİk. Ben pek gİremİyom.gİrdİĞİm dÖnem sen yoktun. Özledİm yaw

evet tatlım memlekete gitmiştim 40 gün yoktum .
iyiyim nasıl oliiim canım ya herşey aynı bir yıl dolunca tekrar dktr gittim gene herşey normal
klomen ve bi ilaç daha verdi .iki ay sonra tekrar gel rahim filmi çekelim bi de simir testi yapalım dedi
hayırlısı bekliyorum bakalım inşallah klomene gerek kalmaz canım ya dua et benim için :Saruboceq::1hug:

Cnm bİŞey sorcam sana.sen gebe kalabİlmek İÇİn tİroİd deĞerİnİn kaÇ olması gerektİĞİnİ bİlİyomusun. Senİn deĞerler kaÇtı

tatlım bilmiyorum benim troid normal demişti dktr ama hiç bakmamıştım
ne yazıyo tahlillerde troid sonucu mu bakiim
birde nette araştırırım şimdi

Cnm saĞol . Kırılmazsan ben Çıkmak zorundayım. EŞım baĞırıyo yatak ta gel dıye. Yıne gÖrÜŞelım. ıyı geldı valla

Gayewt İyİ cnm. Doktorum sorun olsa derdİ heralde normal dedİ. Benİm Şeker yÜksek 114

tatlım tabiki bi sorun olsa dktr söler sen neden gidiyosun bi sorun varsa tedavi olmak için demi sen içini ferah tut dktrun tabiki söylerdi ilaç verirdi .şekerinde yüksek değil canım sadece sınırda bu normal sadece ilerlememesi için önlem alıyor dktrun sana pehriz verdi mi:1hug:

ıyi akşamlar kızlar
Dün akşam misafirim vardı giremedim işten sonra
Bugün de izinliydik dışardaydık akşama da yemekli misafirim vardı,şimdi gittiler,bende hemen buraya uçtum.
Nasılsınız bakalım,güzel haberler var mı?
Geçmişe bakmadım henüz.

İyi geceler canım. Baya yoğun iki gün geçirmişsin.Bildiğim kadarıyla hamiş haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…