Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portim naber kuşummmmm opuyorumnanaktan
ayy kızz sabahtan beri dolanıyom kk da insan bi dürterr anacımm -tatlicadiarzu-
Kız geldim ben senin yanına dürteyim diye,duygusala bağlandım ağlayacaktım neredeyse,dayanamadım bişey yazmaya falan hemen kaçtım,sende görüp gelirsin diye düşündüm ama gelmeyince rahatsız etmiyim dedim madem duygusal olma havandasın rahat rahat takıl istedim :gitme:
günaydın canım inş.bugün güzel haberler gelir

İnşallah gelir canım,gelsin artık :CüvCüv:

anaa kısssssssss hangi topikdeydim görmedim valla kaydirigubbakcemile3
o kadar çok topik gezdim ki sabahtan berii bilmiyorumkismile
annemi anlattığım yerdemiydin yoksam :asigim:

ya serapp yerinde durr beee aaa bu ne hızz başım döndüü zil takıcam sana nerde olduğunu bulmak içinkaydirigubbakcemile3

tamam burdayım yaa benim bilg.bozuldu koçişte komşudan almış laptop küçümencik bişii zatii

porticim sen neler yapıyosun bu ay

Canım cyno prognova yı kullanmaya devam ediyorum.(Onunla ilgili de pek hoş şeyler okumadım ama inşallah o da düzenimi bozmaz.)
Soğan kürü yaptım 6.günün sonunda evde soğan kalmadığı için sonlandırdım :))
Bir de dayanamayacaktım daha fazla.
Çalışmalara zevk için devam ediyorum

1,5 ayda 3,5 kg almışım

soğan suyu içince akıntın çoğaldımı ben 3 gün kullandımm akıntım arttı temizliyomuşş vücudu

tatalım zati o ilacı 2 defadan fazla kullanmak yasak bana öyle vermişti o ilacı o kürü uygulamam diye hiç başlamadım ah ah zevk içinde olsa yapılan bişiler var bizde perhiz hep salı filme kadar yasak ondan sonra ne olcek hiç bilmiyomkafamçokkarıştı

sezencim henüz regl olmadım malesef canım sempatiksalakcinni
civanperçemi içiyodum 3 gün içtim bi brdk 3 günün gecesi kasık ağrısından uyuyamadım resmen hastanelik oluyodumm bende saldım artık zemuszemus
10 gün daha gelmezse hastane yolu gözüküyo bana :1closedeyes:
amannn umrumda bile değill artıkk sositososito

zevkk için sevüşenlerdenim bendeeeee :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…