- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.081
sezencim henüz regl olmadım malesef canım sempatiksalakcinni
civanperçemi içiyodum 3 gün içtim bi brdk 3 günün gecesi kasık ağrısından uyuyamadım resmen hastanelik oluyodumm bende saldım artık zemuszemus
10 gün daha gelmezse hastane yolu gözüküyo bana :1closedeyes:
amannn umrumda bile değill artıkk sositososito
zevkk için sevüşenlerdenim bendeeeee :lepi:
ay yazık adama ya sarma bırak bak röntgen sonucu çıkınca kocişi üzdüğüne çok pişman olcanhahahahaha sahi ya bu ara zatii hep ona sarıyom kızıp duruyom offf salı gel artık
tatalım zati o ilacı 2 defadan fazla kullanmak yasak bana öyle vermişti o ilacı o kürü uygulamam diye hiç başlamadım ah ah zevk içinde olsa yapılan bişiler var bizde perhiz hep salı filme kadar yasak ondan sonra ne olcek hiç bilmiyomkafamçokkarıştı
ama çok gecikti canım ya git doktora sıkıntı sinirde yapar bu kadar gecikmesiisezencim henüz regl olmadım malesef canım sempatiksalakcinni
civanperçemi içiyodum 3 gün içtim bi brdk 3 günün gecesi kasık ağrısından uyuyamadım resmen hastanelik oluyodumm bende saldım artık zemuszemus
10 gün daha gelmezse hastane yolu gözüküyo bana :1closedeyes:
amannn umrumda bile değill artıkk sositososito
zevkk için sevüşenlerdenim bendeeeee :lepi:
akıntılarla beraber kistte gitmiştir inş.canımmÇoğalmaz mı şimdiye kadar olmadığı kadar çok ve hergün oluyor.2gün oldu bırakalı soğanı
ay yazık adama ya sarma bırak bak röntgen sonucu çıkınca kocişi üzdüğüne çok pişman olcanklava:
ay o çayın tadıda çok kötü ama be bööööö bende içtim ama ben adet olmuştum
bebek beklentisi olmadan daha güzel yapılan şeyler Şeniz
salıya bişey kalmadı hadi hayırlısı bakalım
İlac bitince hemen normal günüm de olurum inşallah,benim hiç değilse adetlerim düzenli.
gülüm geçen hafta test yapmıştın o ne oldu yanlışmı bakmışınya canım geçen ay da 43 günün üstüne oldum doktora gittim baktım kist felan yok temiz stresten olmamışsındır dedi zaten kullandığım ialçalar olduğu için fazla ilaçda kullanmanı istemiyorum dedi ialçda vermedi
yaniii biraz daha bekleyip giderm ialç yazdırırım artıkk yapcak bişey yokk :umursamaz:
Aysencim bu arada gül nerde hayatım?
Görmedim bugün hiç..
Kurda kuşa yem olmasın :))
gülüm geçen hafta test yapmıştın o ne oldu yanlışmı bakmışın
evey çatın tadııı iğrenççç ötesiiiiiiiii içerken gözümden yaş geliyo resmennn :çok üzgünüm:
sorma iki ay da bende 6 kere test yaptımmm zengim ettik hatta bi leresşnde eczacı test kalmadı demişti o kdar çok alan varmışki sırf biz değiliz yanii kafayı sıyıranay evet canım testi yanlış yaptımm bennn
sonra yaptımm tabiki değilimm ama annem tutturdu ne olur ne olmaz bi daha yappp
ayy ben test yapmıycam dedikçe reglim hiç gelmiyoo kaydirigubbakcemile3
artıkk haftaya kadar gelmezse testi tekrarlar öle giderim doktoraa
ayyy zenginnolduu test firmalrı eczaneler zenginnnn
ay evet canım testi yanlış yaptımm bennn
sonra yaptımm tabiki değilimm ama annem tutturdu ne olur ne olmaz bi daha yappp
ayy ben test yapmıycam dedikçe reglim hiç gelmiyoo kaydirigubbakcemile3
artıkk haftaya kadar gelmezse testi tekrarlar öle giderim doktoraa
ayyy zenginnolduu test firmalrı eczaneler zenginnnn
sorma iki ay da bende 6 kere test yaptımmm zengim ettik hatta bi leresşnde eczacı test kalmadı demişti o kdar çok alan varmışki sırf biz değiliz yanii kakayı sıyıran
serapımmm sen salı günü filmde bişey çıkmazsa çalışmalara başlıycan dimiivalla canım bana kürde yaramıyo bu ara bi geçoluyom bi erken ortası yok yani hepten aykırı oldu
sorma iki ay da bende 6 kere test yaptımmm zengim ettik hatta bi leresşnde eczacı test kalmadı demişti o kdar çok alan varmışki sırf biz değiliz yanii kakayı sıyıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?