Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bu arada soğan suyunu doktorlar tasvip etmiyo bende 7 günün sonunda komşumuzun hastanelik olmasını öğrendiğimde sonlandırmıştımm midespazmı geçirmiş doktor soğan suyunun mide için ne kadar tehlikeli olduğunu biliyomusun nasıl bilmeden içersiniz demiş kadıncağız 5 gün hastanede yatmışşş kötükedihüso

ay o çayın tadıda çok kötü ama be bööööö bende içtim ama ben adet olmuştum

bebek beklentisi olmadan daha güzel yapılan şeyler Şeniz

salıya bişey kalmadı hadi hayırlısı bakalım

İlac bitince hemen normal günüm de olurum inşallah,benim hiç değilse adetlerim düzenli.

ama çok gecikti canım ya git doktora sıkıntı sinirde yapar bu kadar gecikmesii

ya canım geçen ay da 43 günün üstüne oldum doktora gittim baktım kist felan yok temiz stresten olmamışsındır dedi zaten kullandığım ialçalar olduğu için fazla ilaçda kullanmanı istemiyorum dedi ialçda vermedi
yaniii biraz daha bekleyip giderm ialç yazdırırım artıkk yapcak bişey yokk :umursamaz:

gülüm geçen hafta test yapmıştın o ne oldu yanlışmı bakmışın

gülüm geçen hafta test yapmıştın o ne oldu yanlışmı bakmışın

ay evet canım testi yanlış yaptımm bennn
sonra yaptımm tabiki değilimm ama annem tutturdu ne olur ne olmaz bi daha yappp

ayy ben test yapmıycam dedikçe reglim hiç gelmiyoo kaydirigubbakcemile3
artıkk haftaya kadar gelmezse testi tekrarlar öle giderim doktoraa

ayyy zenginnolduu test firmalrı eczaneler zenginnnn

sorma iki ay da bende 6 kere test yaptımmm zengim ettik hatta bi leresşnde eczacı test kalmadı demişti o kdar çok alan varmışki sırf biz değiliz yanii kafayı sıyıran

Son düzenleme:

inş.süpriz yaparsın kız bizee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi:

sorma iki ay da bende 6 kere test yaptımmm zengim ettik hatta bi leresşnde eczacı test kalmadı demişti o kdar çok alan varmışki sırf biz değiliz yanii kakayı sıyıran

ben direkt kan veriyom ayda 2 defa falan doktor belki geç döllemedir diyo zati adette düzensiz hehehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…