- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.101
inş.süpriz yaparsın kız bizee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi:
İnşallah gider cnm.Daha da uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum.akıntılarla beraber kistte gitmiştir inş.canımm
Biter canım biter,film de şart bak en azından o da aradan çıkmış oluyorinş.canım ya hepimiz için hayırlısıyla bitse bu haftalar
ay bilmem ki canım msn dede yokk kocişi izinliii onunnn
bilmem kii ne yapıyolarr aceppppaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
kurtlara yem yok bu topikdeee kapan kurdukk gelene ateşşşş :mymeka:
serapımmm sen salı günü filmde bişey çıkmazsa çalışmalara başlıycan dimii
porti bıraktın demiii senndaha içmiyonn
ayy yokk beeee nerdee bendeee o şansssssssssssssss
İnşallah gider cnm.Daha da uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum.
Biter canım biter,film de şart bak en azından o da aradan çıkmış oluyor
Kurt kapanı :roflol:
Sürüden ayrılanı kurt kapar bak gülüm,çiçeğim,böceğimm Şeniz
Kocası izinliyse gelmez o bugün.Ben de fazla kalamayacağım.İş çok bugün de akşama kadar bitmesi lazım.Akşama da kayınvalideye gideceğim Görümceler pasta börek yapacaklarmış,çağırdılar,gidelim yiyelim dime ? cokacimcoook
Yalnızken ve işteyken 1 tane,eve gidince yemekten sonra 1 tane.
Kayınvalidemleysem 5 tane içiyorum
İnşallah gider cnm.Daha da uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum.
Biter canım biter,film de şart bak en azından o da aradan çıkmış oluyor
Kurt kapanı :roflol:
Sürüden ayrılanı kurt kapar bak gülüm,çiçeğim,böceğimm Şeniz
Kocası izinliyse gelmez o bugün.Ben de fazla kalamayacağım.İş çok bugün de akşama kadar bitmesi lazım.Akşama da kayınvalideye gideceğim Görümceler pasta börek yapacaklarmış,çağırdılar,gidelim yiyelim dime ? cokacimcoook
Gez tabi aysencim hava değişimi iyi gelir.
neden kocişe inat 1 tane içiyorsun mirage?
oooo çok içiyomuş serap yaaaa ciğerlerine yazık kız sperm kalitesinide düşürüyo o kadar içmesinnbıraksın diye uyuz kocişim yaaa bi ara bırakmıştı ne güzel babasının vefatından sonra 1,5 paket içiyo bende sen bırakmıyosan ben başlıycam diye içiyom yaa yazık değilmi ya az buz değil bazen 2 ye çıkarıyo
annnemde bize hamile kalmadan önce günde 1 pakete yakın içermişl bana hamiş kalmışilk sigaradan tiksinmiş tekrar başlamış doğumdan sonra kardeşime hamiş kalınca gene sigaradan tiksinmiş o gün bu gündürde içmiyo ama kardeşim günde 1 paket içiyoo ondada kist çıktı 3 tane hap kullanıyoobebiş olsunda sigarayı bırakmak çok kolay vallaaa :sinifsinif:
Ay keşke o kadar içmese,evdeyken doldur önüne çerezi cipsi oyalansın :))bıraksın diye uyuz kocişim yaaa bi ara bırakmıştı ne güzel babasının vefatından sonra 1,5 paket içiyo bende sen bırakmıyosan ben başlıycam diye içiyom yaa yazık değilmi ya az buz değil bazen 2 ye çıkarıyo
portii çok yeme kısss pasta börekleri kilo alıcann
oooo çok içiyomuş serap yaaaa ciğerlerine yazık kız sperm kalitesinide düşürüyo o kadar içmesinnklava:
boyun varsa sorun olmaz kurtarırsın cnmm uzun boyun en iyi faydaları valla ama bebek oluncada zaten alıyosunn ve kalıyo bi kısmıda sen genede dikkat ett kuşumAy keşke o kadar içmese,evdeyken doldur önüne çerezi cipsi oyalansın :))
Kıs aldım zaten şu ilaç tedavilerine başladım başlayalı yok tok karınla ilacın saati,yok bilmem ne derken 3,5 kg aldım.Boyum uzun ve biraz zayıf olduğum için şimdilik belli değil ama çok korkuyorum basen masen oluşcak,bebek olmadan göbeğim çıkacak diye.hayatım da hiç 55in üstüne çıkmamıştım,şimdi korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?