Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hadi inşlhh gülcümm hayırlı haberler inşlhhh :Saruboceq:
sen şeytanın bacağını kır arkandan gelecez ama yeterki biri kırsın artıkkkkk laelaelaelaelae

tabiki çocuğum nereye takayım göster sen çocuğumm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile

aferin kızlar size yıldızlı pekiyi gelmeyenlere 0 veriyorum velinizi çağırın kaydirigubbakcemile3 ay delirdim ben sempatiksalakcinni

porti,skorbi,dilemma,ve diğer kızlar ohhhhhhhhhhh siz 0 aldıniz ben hemde yıldızlı pekiyi aldım ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdelikafadulden:dilcikar:

tabiki çocuğum nereye takayım göster sen çocuğumm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile

örtmenimm şeyimee takkkk bilmiyorumkismile şeyyy şeyimmeee takk işteee aklinialirimsmile
ayy işteee göbişime tak belki uğur getirirrrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güll sana yokk önce ben istedimmmm :dilcikar:
kıskançlık yapma tamammı bana bi taksın güzel olursa ben sana sölerimm sanada takar :1rolleyes:

öhöööö öhöööö tmm çocuklar sakin olun şeyime derken yakama dediniz herhalde kaydirigubbakcemile3 gelin takıcam ben şimdi sizeeekaydirigubbakcemile3

hayırrr şeyimme derkenn göbişime dedimmm hani belki uğur getirir baabında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,
sen ne art niyetli örtmensin yaaa öle hemen kötü düşünüyonnlaelaelaelaelae
parayla değill sıraylaa önce baanaaaa delikafadulden

güll sana yokk önce ben istedimmmm :dilcikar:
kıskançlık yapma tamammı bana bi taksın güzel olursa ben sana sölerimm sanada takar :1rolleyes:

yaaaaaaaaaaaaaa bende yıldızlı pekiyi aldım bikerem sensin kıskançalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:mymeka:
örtmenim aysen bana kıskanç dedi senağlama
aysen
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:dilcikar::dilcikar:

yaaaaaaaaaaaaaa bende yıldızlı pekiyi aldım bikerem sensin kıskançalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:mymeka:
örtmenim aysen bana kıskanç dedi senağlama
aysen
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:dilcikar::dilcikar:

gül sen bu gece rahatsın anacımm herhaldeee aklinialirimsmileaklinialirimsmile

aman cnm hamile kalında siz ben sizi kurdelala mumyaya döndürüm vallakaydirigubbakcemile3 ahh ahh okadarda yılbaşında karnıma yastık koydum ama hiç faydası olmadısempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…