- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.181
Evet ya yarın senin günün.İnşallah güzel haberlerini alırız.
zorxx bizim de az kaldı.Ama ben umutlu değilim yaaa.Sivilcelerim beni yalnız bırakmıyoklava:
ya aslında benim umudum yoktu da ama umutlandım nedense canım ya bu da çok stres yaptı eyvahedigeldismile
aynen hayatım çenemde çıktı benimde müjdeli hbri vermek içinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya sen enazından kalabiliosun cnm inşallah bu sağlıkla olur kucağına alırsın ama ben bazen diorum hiç olmucakmı acaba bu soru mafedio benii..
Ay inşallah umutların boşa çıkmaz canım.Olmazsa yılmadan yeniden devam.
Senin yaşın küçük ama .Çok takılma olur,evliliğin de yeni sayılır dimi
dilemma canım ya sen hamile kaldığın zaman göğsünde nasıl bi mavi damarlar belirginleşti canım ya
gülcüm varmı belirtib felan cnm ümitlendim demişsin ya göğüslerdemi var değişiklikk??
dilemmacım evt eşimdede normal değerler ama ben kistten ameliyat olmuştum baya zorlu bişidi geçensene ondan korkum var sadece bişi olduda olmucakmı die ama hayırlısı tabi yapılacak bişi yok zamanı gelince olucak olmassa biz bişiler yapıcaz...boshayallersmile
gülcüm varmı belirtib felan cnm ümitlendim demişsin ya göğüslerdemi var değişiklikk??
dilemmacım evt eşimdede normal değerler ama ben kistten ameliyat olmuştum baya zorlu bişidi geçensene ondan korkum var sadece bişi olduda olmucakmı die ama hayırlısı tabi yapılacak bişi yok zamanı gelince olucak olmassa biz bişiler yapıcaz...boshayallersmile
evt çekildim cnm temiz çıktı çok şükür ondada sorun yok yumurtaar normal herşey normal gibi görnüyo ama bilemem tabii.
tatlım belirtilerden çok içime doğdu canım ya öle hissediyorum
birde
iki gündür tansiyonum düşüyo
göğsümde ki damarlar belirginleşti arttı
dilimde sanki metal tadı var
göğsüm azıcık sertleşti sanki ve çok acıyo
garip kasık sancılarım vardı
bi de çok halsizlik
birde çok sinirliyim
tabi psikolojik te olabilir
bekleyip görücez ama iice stres yaptım ya önce böle değildim biliyosun
kızlar sizce bunlar ne demek sizde hissettiklerinizi nolur söleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?