Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

valla al benden de o kadar hiç olmıycakmış gibi geliyo bazen senağlama

Ay inşallah umutların boşa çıkmaz canım.Olmazsa yılmadan yeniden devam.
Senin yaşın küçük ama .Çok takılma olur,evliliğin de yeni sayılır dimi

tatlım 24 olucam nerdeyse bir yıllık evliyim ama eşimde bende çok istiyruz o yüzden fazla yıkılıyoruz .
inşallah umutlarım boşa çıkmaz
tabiki yeni ay yeni umut diycez olmazsa başka çaremizde yok zaten sabretmekten başka :Saruboceq:

gülcüm varmı belirtib felan cnm ümitlendim demişsin ya göğüslerdemi var değişiklikk??
dilemmacım evt eşimdede normal değerler ama ben kistten ameliyat olmuştum baya zorlu bişidi geçensene ondan korkum var sadece bişi olduda olmucakmı die ama hayırlısı tabi yapılacak bişi yok zamanı gelince olucak olmassa biz bişiler yapıcaz...boshayallersmile

dilemma canım ya sen hamile kaldığın zaman göğsünde nasıl bi mavi damarlar belirginleşti canım ya

Canım benim göğsümde değişiklik olmadı .Bir de biz o ay öylesine deneme yapmıştık.Hiç hamile olacak mıyım diye düşünmedim bile o ay.Yani kendimi dinleme,inceleme olayı olmadı.
Ama 5 .haftadan sonra bariz şekilde büyümeye ve acımaya başlamışlardı.
Hayrola sende değişiklikler mi var yoksaCADIARZU

Belki o ameliyatın ertesi hamile kalman hayırlı değildi,bilemezsin.Bir de rahim filmi çekildin mi sen

evt çekildim cnm temiz çıktı çok şükür ondada sorun yok yumurtaar normal herşey normal gibi görnüyo ama bilemem tabii.

tatlım belirtilerden çok içime doğdu canım ya öle hissediyorum
birde
iki gündür tansiyonum düşüyo
göğsümde ki damarlar belirginleşti arttı
dilimde sanki metal tadı var
göğsüm azıcık sertleşti sanki ve çok acıyo
garip kasık sancılarım vardı
bi de çok halsizlik
birde çok sinirliyim
tabi psikolojik te olabilir
bekleyip görücez ama iice stres yaptım ya önce böle değildim biliyosun

kızlar sizce bunlar ne demek sizde hissettiklerinizi nolur söleyin

evt çekildim cnm temiz çıktı çok şükür ondada sorun yok yumurtaar normal herşey normal gibi görnüyo ama bilemem tabii.

E iyi işte. Şu anda bizde de bir sorun gözükmüyo.Prolaktin düştü ama kontrol altında tutmak için ilaca devam ediyorum.
Bu arada ben hastanenin tüp bebek bölümünde takipyaptırıyorum.2 aydır,ilaçsız. Bu ay ilaçlı olacak sanırım.Yani olana kadar devam.Olmadı aşılama,tüp bebek..............

Canım yaa .Psikolojik değilse belirtilerin süper.:lepi:Hele göğüste damar olayı psikolojik olamaz yani.. Tahmini olarak dillenmen geç değilse,yarın sabah bir test yapabilirsin

cnm ne hissettiğimiz değil gönül hep herkes hamile kalsın dio çünkükaydirigubbakcemile3 ama sen bu belirtileri yazınca ben sana direk olarak evt cnm var bişiler sende derim bunların hepsi söylenen hamilelik belirtileri inşallah cnmm bebek vardır buay ki çok çalışma olmadı sizde buay..dimi?

ay evt cnm bencede çok sevinirim birimiz hamile çıksa arkasından sökülüces çorap söküğü gibi bencekaydirigubbakcemile3:hulya: kıs gül yarın test yap olmassa varsa çıkar zatenn

O da çok heyecanlı galiba.Yazmadı bir daha...Ay inşallah vardır bişeyler.Ama kimseyi de gaza getirip ümitlendirmek istemem.
Ama testte varsa çıkıyo yaa.Geç döllenme değilse yani

ya bende istemem öle birşeyi üzücü oluyo sonra yukarıdada yazdım hisle felan olucak şeyler değil bunlar varsa belirtin bebekte varsa şak die gelio zaten gerisi boş..onun neti kopmuştur cnm sorun varmış sanırım öyle diodu.ya ne kadar takmıyorum desekte son günlerde azda olsa gerilim oluyo oda öle olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…