Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Doğru neti sorunluydu,hatırladım.
Evet yaa.Hep aynı terane.Önce adet oluyoruz.Adetle moral bozukluğu.Sonra şöyle bir toparlanıp ,yine bir hevesle çalışmalara başlıyoruz.Adete yakında stres tavan yapıyorÇok üzgünüm çoook

canım şimdi eşinin msni kullanıosunya orda ilkgirişte sifremizi felan yazdığımız yerde çıkıyor bak sizin windows live ıdniz yokmu die ben sana direk linki atabilirim ama sorun olur die böle anlattım umarım anlaşılır bişi olmuştur:)

kız ben kimse kalmayınca çıkayım dedim sen yazmayınca dilemmada yemek yicekmiş?sen burdasan bende burdayım cnmm:)

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuaklinialirimsmileaklinialirimsmile:hulya:sempatiksalakcinniakannehir cnm sıkıldııııııııııııııı

aferin kızlar size yıldızlı pekiyi gelmeyenlere 0 veriyorum velinizi çağırın kaydirigubbakcemile3 ay delirdim ben sempatiksalakcinni

aysencim gül baya bir belirti yaşıyo cnm yani bir bebek gelebilir topiğimize inşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…