Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

tmm bencede bekle ozaman daha kötü oluyor insan bende kaç aydır hiç yapmıyorum test felan geçsin garanti olsun tabi sabredersen:)

tmm bencede bekle ozaman daha kötü oluyor insan bende kaç aydır hiç yapmıyorum test felan geçsin garanti olsun tabi sabredersen:)

evet canım eskiden olsaydı şimdiye kadar çoktan yapmıştım test ama artık hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum artık o yüzden günümün geçmesini bekliycem
sabrederim tatlım

Kızlar merhaba....
uzun zamandır giremedim.Malum işler yoğun...
Portakalcım geçmişe baktım benim günümü yazmamışsın????
10 mart.....Hadi hayırlısı
Hepiniz umarım iyisinizdir.Vakit bulursam gelirim.Öpüyorum hepinizi.Güzel haberler bekliyorum.ıyi geceler.....

Güncellenmiş listemiz opuyorumnanaktan

Regl olan arkadaşlar yeni tarihlerinizi verebilir misiniz? buyrunnnnnnnnn

Maşallah iyi kaynatmışsınız.

Geçmişte yazılanların tamamını okudum.

Alıntı yapacak o kadar çok yazı vardı ki yarın erken kalkacağım için yapamıyorum nolur kusura bakmayın :1hug:

Öpüyorum sizi,herkese sağlık diliyorum ve güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar olumunekankayizsmile

Allah hepinizi korusun,herşey gönlünüzce olsun inşallah :Saruboceq:

kızlar test sonuçlarıma çok az kaldı heycanlı ve endişeliyim.
aranızda kromozon testi yaptıran var mı?

selam canim insallah güzel gelir sonuclarin.birsey sorucam niye kromozom testi kapilma geregi duyuldu sana ki bebekte kromozomla ilgili bir bozukluk mu vardi?benimde icimde öldü biliyosun ama öyle test falan yapmadiar.merak ettim seninkinin nedenini.hem sen, hemde e$in mi yaptirdi birde??

slm kızlarr
ne kadar muhabbetlerinize dahil olmasamda sıkı takipçinizim::))))keyfle okuyorum yazdıklarınızı...........şimdide okan'ı izliodum dedim bakim kızlar ne yazmışlaaarrr oku oku bitmedi coşmuşsunuz yine::)))vee galiba ben ŞEYTANIN BACAĞINI KIRIYORUMMM....heyecan yapmayın hemen emin deilim ama 3 test yaptım teki bozuktu ikisi pozitif çıktı.....ama yinede emin olamadık eşimle...yarın yine yapcaaaam daha iyi bi test yazarım yine....sevgiyle kalııınnn.....bi günüm geçseeebilmiyorumkismile

günaydın kızlarrr
ilk günaydın benden eee bu saatte pazar günü kim kalkar tek başına olmasa demi sempatiksalakcinni
denizcim hayırlı olsunn sağlıkla gelsin inşlhhh

Sabah sabah bu haber iyi geldi.zemuszemus alkisalkisalkis Tebrik ederim. Şüphen varsa testi tekrarlaman iyi olur,emin olunca sonuçtan tekrar bizimle paylaşmayı unutma canım,hamilelerimiz arasına alalım seni :CüvCüv:

günaydın kızlarrr
ilk günaydın benden eee bu saatte pazar günü kim kalkar tek başına olmasa demi sempatiksalakcinni
denizcim hayırlı olsunn sağlıkla gelsin inşlhhh
Günaydın yavru kuşum Şeniz
Nasılsın?

ayyyy geldimm yavrimm geldimmm olumunekankayizsmile

telde benimkiyle tartışıyodumda gözüm bişeyi görmemişş sempatiksalakcinni

ayy bacım bu ara kıskanç kadın modelindeyimm gideli 4 30 saat oldu az daha demi :1closedeyes:

ayy regl gelmedii bende sinir stres yaptıı zaten sinir topuydum şimdi sinir küpüne yükseldimm

dur anacım şu yıkadığım yolluğu asam geliyom hemen :1rolleyes:

Ay hem kıskan,hem asabi hem de hamaratsın :))
Hangi ara yıkadın gı yolluğu ?
Erkenden kalkıyorsun sonra da yatmayıp iş yapıyorsun valla enerjine hayranım bacım.
Evde olsam ben öğlenden önce kalkmam zorxx gibi :))
Gündüz falan uyku basmıyor mu seni?

mersi şekerimmm opuyorumnanaktan
kıs dün eşimin arkadaşı gelmiş bizimki banoyda abdest aldırmamış neymiş benim sabunlarım deodarantlarım felan varmış
ara var bi tane lavabo orda almışlar yolluğada haliyle sular gelmiş tabii ben takıntılıyımm önce güzel bii tartışmanın ardından doğru banyoya attım paspası kıs 1 30 da yattım 6 30 da kalktım ayy uyusam gece uykum gelmiyo benimkide kızıyo o zaman uyumuyom die gündüz uyumakda hiç prensibim değil ömrümde 1 2 defa anca yapmışımdır :1shok:

ayy uykuyu pek sevmiyom yanıııı
aslında temizliğe girişicektim tam süpürmeye başlıyomdu ki 10 da dedim millet dicek pazar pazar ne oluyo :jeyyar:tijen geldi herhalde sırnaşık şey vazgeçtim oratalık işlerini yaptım 12 den sonra başlarım artık gamyoncuiremsu

Prensibini yerim senin yavrum :))
Harikasın valla dayanabiliyorsan sorun yok.
Şimdi evde olsam kahvemi almıştım elime koymuştum filmi kahve bitince film bitmeden yavaştan gözlerimi kapatıp uyumuştum.1 saat bile olsa çok seviyorum tv karşısında uyumayı :))

tijeeeeeenn
delikafadulden

gidecek çok yolumuz var hakikaten bu gidişle :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…