Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Burdayım meleğiim.Nasılsın bakalım günün geçmedi mi senin var mı bi gelişme dün okudum belirti falan yazmışsın.Devam ediyor mu?Test yapacak mısın?

iyiyim canım sadece çok stresliyim
bu gün benim günüm tatlım söliycektim 1 gün için seni yormiyim diye söylemedim ama günüm bu gün evet canım belirtiler yazdığım gibi inşallah psikolojik değildir .test yapmıycam korkuyorum hazır değilim o tek çizgiyi görmeye canım ya günüm baya geçmeden test yapmıycam eyvahedigeldismile

Balığı dün yedim canım almıyım,tavuk yiyelim bak değişik bişey hem. Boğazda tavuk akannehir cokacimcoook

Tamam o zaman gülcüm bugünlük affedildin yerine geçebilirsin.şutarafagitti Koacana dua et :))

ayy kıss ben balıkda yemem tavuk hayatta yememmmmmm :sinifsinif:
biz en iyisi pizza yiyelim kaç gündür canım çekiyoo vallaaa cokacimcoook
karnımmı acıktı nedirrr kaydirigubbakcemile3

amann dinleye dinleye kafa kalmadıı beeee bi haftadır izin mizin hakgetire :mymeka:
gezmeye gidicektik planlarımız vardıı
salı iiznli olur o zamanda çok yorgunum derr öğleden sonra kalkar o gnde biterr

kısım asker,polis eşi olmak kolaymı
en az onlar kadar sıkıntı çekiyz işte :sm_confused::içelim:

bu arada derrindeniz hayırlı uğurlu olsun tatlım çok sevindim inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağınada alırsın bebeğini bizler içinde dua et tatlım olurmu
günün gelmeden kaç gün önce test yaptın canım belirti varmıydı

en iyisi sen güzel bi yemek yap yanına da yaprak sar onu yiyelim aysencim

Bak şimdi,ben birazdan çıkacağım zorxx gelir,kimse yok der,ay çok özledim onunla kaç gündür denk gelmiyoruz.Onunda eşi evdedir heralde bugün gelmeyebilirde

tmm anlaştıkk
evdedir canım gezmeye gitmiş olabliri bizim gacıı dün gidecekti o da tartışmı evden çıkmadan gitmemişlerr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
artık bu gece gönüller alınmış sabahındada gezmeeye gidilmiştir :jeyyar::jeyyar:

slm kızlaaarr
teşekkürler aysen ve portik.....testimi tekrarladım pozitif:dance:::sm_cool: salı günüde dr gitceeem...bakalımmm o ne dicek?????çoook mutluyum umarım mutluluğum yarınm kalmaaazzz:bbo: inşallah baharda açan çicekler gibi herkes hamiş oluropuyorumnanaktan

sağlıkla gelsinnnn :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kaç aydır bekliyodun cnaım
bizede dua ett inşlhhh :Saruboceq:

Kesinleşti demek,çok sevindim cnm.a.s. Tekrar tebrikler o zaman.

Allah pıt pıtlarını duymayı da ,kucağına alıp pışpışlamayı da nasip etsin inşallah :Saruboceq:

mrb güzel bayanlar epeydir görüşemiyoruz nasılsınız bakalım epeydir girmiyorum diye unutmadınız değil mi beni baktım maşşş liste baya kabarmış hepsini tebrik ediyorum inş darısı bütün bekleyenlere porticim canım benide yazarmısın 5 marttı günüm ama hala hastalanmadım canım

Kızlar Son hamilemiz derindenizzz alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Tebrikler

Listemiz aramıza yeni katılan arkadaşlar için gerçekten uğurlu

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım,nasılsın?

Günün geçmiş canım yoksa senden de bi bomba mı geliyor :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…