Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ye benii yeeee yeee aklinialirimsmile delikafadulden

canım kahve faslını geçtimm benn saat 8 de :smiley-cool:

bazen kendimi süperwomen die görüyorumm zatenn :icecream:

çokk varr çokkkkkkkkkk :1hug:

ayy yokk bacımm evde olunca ahanda böle hiç iş bitmiyoo en iyisimi olmamakk

ama benim gibi obsesif kompulsif olmak istersen o ayrı tabiii sempatiksalakcinnidelikafadulden

ayy yokk bacımm evde olunca ahanda böle hiç iş bitmiyoo en iyisimi olmamakk

ama benim gibi obsesif kompulsif olmak istersen o ayrı tabiii sempatiksalakcinnidelikafadulden

Ciddi misin bu konu da dalga mı geçiyorsun?

ciddiysen eğer sen dışarıya çıkmak istediğinde kocan ağaç oluyordur ,her yeri kontrol etmenden

yok canım evlenmden önce öyleydim bi ara yardım almıştım ama sonra düzeldimm merak etme sempatiksalakcinni kontrol etmek hiç bişey değil ki hem boshayallersmile işten gelirdim 13 saat ayakdaydım düşün gece mutfaga girersem bi çay kaşığı görsem uyuyamazdım kalkar yıkar öle uyurdum
bi müddet mutfaga sokmadı annem benii sağolsunn canımm annecimm opuyorumnanaktan aştımm onun sayesinde :lepi:

Senin bu temizliğe düşkünlüğünde ondan geliyor sanırım şimdi çaktım neden bu kadar hamaratsın :))

slm hoşgeldin cnm.Geç kaldığın için tek ayak üzerinde bekleyeceksin :))

evet canımmm birileri beni zorla yapıyoo sempatiksalakcinni düşün hastaneye gidicem mesela hastayım demi çok fenaa yokkk evi öle karman karışık bırakıp gidemem hastaneye gitmeden önce lavoba ciflediğimi bilirim laelaelaelaelae

Burdayım meleğiim.Nasılsın bakalım günün geçmedi mi senin var mı bi gelişme dün okudum belirti falan yazmışsın.Devam ediyor mu?Test yapacak mısın?

[]

slm hoşgeldin cnm.Geç kaldığın için tek ayak üzerinde bekleyeceksin :))[/QUOTE]

tamam ama benim kocam evde senağlama

hoşbulduk tatlım sen nasılsın naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…