- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.501
Aramıza hoşgeldin.Seninkide kanı gibiymiş bacım ya :))
klomen kullandım ama divinayı bilmiyorum ama beklersen arkadaşım eczacı sorabilirim.
klomen yumurta geliştirici olduğu için diğerinin de doğum kontrol hapı olduğunu düşünmüyorum.Ben yumurtalarım olgunlaşsın diye kullanmıştım.Doktor ne için verdi sana?
Bu arada yeni gelen arkadaşlar adet tarihlerinizi verirseniz,ilk sayfada sürekli güncellediğimiz listemiz var oraya sizin de isimlerinizi eklerim.
Gün ve ay istiyorum :))
ben bugün üye oldun bu siteye nasıl birdaha girecegim bilgim yok birdaha görüşemesek bile hakınızı helal edin
kaç yıllık evlisiniz bebeyi olan var mı_?
ben bugün üye oldun bu siteye nasıl birdaha girecegim bilgim yok birdaha görüşemesek bile hakınızı helal edin
sizeda hakım geçmedi eyer farkında olmadan geçtiyse helali hoş olsun
kızlar ben kaçıyorum eşim kurukta bekliyor sıra onun mu:) malesef biraz işi var halletsin be geri dönmeye çalışırım ama geldiigimda olmasanızda hepinize iyi akşamlar şimdiden kendinize iyi bakın rabbim bu gece sesimizi duyarda inşallah kuçagımıza bir bebiş almayı nasip eder amin yarapbim isteyen herkese nasip et tatlı bir melek aminnnnnnnnnn
eşim sık kulanana ekle dedi de men şirkette zamanınmın büyük bir kısmını geçirdigim için oradan da girmeye çalışırım inşallah açarım by
dilemma hoşgeldin canımm nasılsınn vereliniortak
hiç sorma cnm aynen dediğin gibi kağnı.benim son adetim 16 şubat tı
kaç yıllık evlisiniz bebeyi olan var mı_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?