Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hiç sorma cnm aynen dediğin gibi kağnı.benim son adetim 16 şubat tı

ben bugün üye oldun bu siteye nasıl birdaha girecegim bilgim yok birdaha görüşemesek bile hakınızı helal edin

tatlım kadınlar kulübü yaz googleye çıkar yada sen bu topiği sık kullanılanlara ekle her zaman bekleriz tatlım seni ve yeni gelen diğer arkadaşları
bu arada hakkımız olduysa helal olsun arkadaşım sende bize helal et :1hug:

ben bugün üye oldun bu siteye nasıl birdaha girecegim bilgim yok birdaha görüşemesek bile hakınızı helal edin

dur çıkmadan konuya abone ol,mail adresine gelir ordan girersin.

mesaj yazdığın yerin altında diğer seçenekler kısmında
konu abonelik ayarı var.
Oradan günlük email bildirisini seçebilirsin.
Başka çok yolu var onuda söyleyelim hemen.
Kadınlar kulübüne giriyorsun.
kadın &çocuk sağlığı bölümünü tıklıyorsun
Gebeliğe geliyorsun ve
Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik
bizim topiğin adı ona tıklayınca bizi buluyorsun.

Bu arada tarihini vermedin?

kızlar ben kaçıyorum eşim kurukta bekliyor sıra onun mu:) malesef biraz işi var halletsin be geri dönmeye çalışırım ama geldiigimda olmasanızda hepinize iyi akşamlar şimdiden kendinize iyi bakın rabbim bu gece sesimizi duyarda inşallah kuçagımıza bir bebiş almayı nasip eder amin yarapbim isteyen herkese nasip et tatlı bir melek aminnnnnnnnnn

eşim sık kulanana ekle dedi de men şirkette zamanınmın büyük bir kısmını geçirdigim için oradan da girmeye çalışırım inşallah açarım by

amin tatlım amin inşallah gülegüle iyigeceler :a015::1hug:

eşim sık kulanana ekle dedi de men şirkette zamanınmın büyük bir kısmını geçirdigim için oradan da girmeye çalışırım inşallah açarım by

iyi akşamlar canım her zaman bekleriz.paylaşımlarımız olur inşallah.
şimdi çıkmadan adres çubundaki linki kopyalayıp mail adresinden kendine mailde atabilirsin ama abone olsan da çok kolay neyse yaparsın ya sen konunun adını unutma yeter.

hiç sorma cnm aynen dediğin gibi kağnı.benim son adetim 16 şubat tı

Peki gelecek tarihin hakkında fikrin var mı? :)) Biz gelecek yani olmayı planladığımız ama olmaktan nefret ettiğimiz o tarih var ya onu yazıyoruz.
kaç yıllık evlisiniz bebeyi olan var mı_?

Bebişimiz yok.
Ben 19 aylık evliyim,1 yıldırda bebek sahibi olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…