- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.481
canim sende tüp bebek dene bir durumun müsaitse.
kızlar doktor bana klomenle divinayı aynı anda verdi divina doğumkontrol hapımı bilen varmı
bakın benim eşimin hılı hareket eden siperm sayısı % 20
yavaş hareket eden siperm sayırıs %10
yarinde hareket eden siper sayısı %10
hareketsiz sperm sayısı %60
kızlar doktor bana klomenle divinayı aynı anda verdi divina doğumkontrol hapımı bilen varmı
ben doktaora gittim bende problem yokmuş eşimin hareket eden siper sayısı çok azmış bu nedendne mikroenjeksiyin yötemini tafsiye ettiler ama ben mardindeyim ve çalışıyorum bana araştırmaya zamanım yok ban önereceginiz bir doktor var mı kızlar
hamileler bu gece yatarken ne olur dua edin benim için hamilelerin duası çabok kabul olur muş dualarınıza ihtiyacım var kızlar
kürlerin nerde bulacadım eşim şuan doktorun verdiki proxeed plus diye bir vitamin ilacı verdi bu ay ilacı bitince doktor kesin bir tedaviye başlayacak inşallah olumlu olur umudu tükenen herkese allah sabır versin
kızlar bu arada aysen kahve vermedinaniknanik
bende kocişime kahve yaptım geldim ama topik coşmuş maşallah yeni gelen arkadaşlarımızda çok tatlı en az benim kadar naniknanik
ben geldim.benim net im kadar yavaş olamaz kimseninki.delirtiyo beni.ben cevap yazana kadar herkes çıkmış oluyo düşünün yani.o derece.
h.g tatlım
yokk sana kahveee mahvee üşengeç karuu seniiii :mymeka:
kocana yaparsın bize yapmazsınn tabiiii
işini biliyon sennnnn aklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?