Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bakın benim eşimin hılı hareket eden siperm sayısı % 20
yavaş hareket eden siperm sayırıs %10

yarinde hareket eden siper sayısı %10

hareketsiz sperm sayısı %60

canım 20 milyon demek istedin herhalde demi
yani benim eşiminkinden daha kötü değil
eşimde ilk saat %2 idi
hareketsiz toplam %94 idi düşün yaniii
aama şimdi çok şükür yarım saatte %40
ilk saaat %30
ikinci saat %20 ye çıktı
sperm sayısıda 21 milyondan 58 milyona çıktı
bence hemen kürlere başlat eşini
bu arada morfoloji kaç???

kürlerin nerde bulacadım eşim şuan doktorun verdiki proxeed plus diye bir vitamin ilacı verdi bu ay ilacı bitince doktor kesin bir tedaviye başlayacak inşallah olumlu olur umudu tükenen herkese allah sabır versin

Mardinde yaşamadığım için doktor tavsiyesi konusunda yardımcı olamayacağım canım ama burada bir çok arkadaş doktora tavsiye ile gitmiyor zaten.Gidiyoruz bakıyoruz kafamıza uymazsa bir daha gitmiyoruz.çevrende mutlaka vardır,adı geçen bilinir yani...

Son düzenleme:
kızlar bu arada aysen kahve vermedinaniknanik

bende kocişime kahve yaptım geldim ama topik coşmuş maşallah yeni gelen arkadaşlarımızda çok tatlı en az benim kadar naniknanik

hamileler bu gece yatarken ne olur dua edin benim için hamilelerin duası çabok kabul olur muş dualarınıza ihtiyacım var kızlar

hamileler bu gece yatarken ne olur dua edin benim için hamilelerin duası çabok kabul olur muş dualarınıza ihtiyacım var kızlar

tatlım hamile değiliz ama bizlerde senin için dua edicez inşallah hayırlısıyla bu durumu kolayca atlatıp hamile kalırsın rabbim inşallah yüzümüzü güldürür :Saruboceq:

kürlerin nerde bulacadım eşim şuan doktorun verdiki proxeed plus diye bir vitamin ilacı verdi bu ay ilacı bitince doktor kesin bir tedaviye başlayacak inşallah olumlu olur umudu tükenen herkese allah sabır versin

keçiboynuzu kürünü yapacaksın canım 6 7 adet keçiboynuzunu kaynamış olan 2 brdk suya küçük küçük kırıp atacaksın 3 dk kaynatıpp 20 dk dinlendirceksin sonra ilk hafta sabah aç karnına bi brdk akşam yatmadan önce bi brdk içicek eşin
her gün taze hazırlıycan
eşin sigara kullanmıyor ise havuç suyu yapacaksın her gün taze olarak içirceksin bi çay brdgı
birde arı sütü bal polen karışımı var aktarlarda onuda kaullanabilirsin
keçiboynuzu pemezi harnup pekmezinide sabah akşam aç karnını bi kaşık yesinn
ondan sonraa aradaki farkı görürsünüzz

ay bu arada keçiboynuzunu görünce kurtlu olup olmadığını bile uzaktan anlıyorumm
uzamn oldumm uzmannnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doçentliğe yükseldimmmm :hooray:

ben 3 yılda çok doktor degiştirdim burad kafama yatan doktor yok ama diyarbakır ve urfadaki doktrları şuan araştırıyorum inşallah allah beni en hayılısına denk getiri çünkü parasal yünden çok iyi sayılaz durumum bide maliyetini duydum 5 milyarmış sizce dogru mu bukadar para gider mi_?

kızlar bu arada aysen kahve vermedinaniknanik

bende kocişime kahve yaptım geldim ama topik coşmuş maşallah yeni gelen arkadaşlarımızda çok tatlı en az benim kadar naniknanik

yokk sana kahveee mahvee üşengeç karuu seniiii :mymeka:
kocana yaparsın bize yapmazsınn tabiiii
işini biliyon sennnnn aklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:

ben geldim.benim net im kadar yavaş olamaz kimseninki.delirtiyo beni.ben cevap yazana kadar herkes çıkmış oluyo düşünün yani.o derece.

Aramıza hoşgeldin.Seninkide kanı gibiymiş bacım ya :))
kızlar doktor bana klomenle divinayı aynı anda verdi divina doğumkontrol hapımı bilen varmı

klomen kullandım ama divinayı bilmiyorum ama beklersen arkadaşım eczacı sorabilirim.
klomen yumurta geliştirici olduğu için diğerinin de doğum kontrol hapı olduğunu düşünmüyorum.Ben yumurtalarım olgunlaşsın diye kullanmıştım.Doktor ne için verdi sana?

Bu arada yeni gelen arkadaşlar adet tarihlerinizi verirseniz,ilk sayfada sürekli güncellediğimiz listemiz var oraya sizin de isimlerinizi eklerim.
Gün ve ay istiyorum :))

aysen çok teşekürler bu arada kader arkadaşlarım hepinize teşekür ederim yardımlarınız ve sohpetiniz içimi rıhatlattı gece daha huzurlu yatacagım inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

ben bugün üye oldun bu siteye nasıl birdaha girecegim bilgim yok birdaha görüşemesek bile hakınızı helal edin

yokk sana kahveee mahvee üşengeç karuu seniiii :mymeka:
kocana yaparsın bize yapmazsınn tabiiii
işini biliyon sennnnn aklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:

tabi kısım sen bana bi gofret bile vermiyon alsanaalsanasmile:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kocama iyi bakiim ki ii meyve alabileyim demi:kedi::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…