- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.461
amin inşallah sizin ugurunuz bizede bulaşır bizde bebk sahibi oluruz ama bana doktar ve hastahane hakında bilgi veririseniz çok sevinirim
merhaba kızlar
ben 5 yıldır evliyim biz bir yıldır çocuk istiyoruz günlere falanda dikkat ediyoruz ama olmuyor eşim bir ara test yaptırdı sonuçları normal çıktı bende doktora gitmek istiyorum ama korkuyorum dün gitmeye çok niyetliydik ama yine korktuğum için gidemedim
bu ayda geçti artık önümüzdeki 3-4 gün içerisinde regl olmam lazım bakalım hayırlısı artık bekleme stresine girmeyeceğim diyorum ama olmuyor
sizce doktora gitmelimiyim muayeneler ve tahliller çok sorunyaratırmı ????????
merhaba kızlar
ben 5 yıldır evliyim biz bir yıldır çocuk istiyoruz günlere falanda dikkat ediyoruz ama olmuyor eşim bir ara test yaptırdı sonuçları normal çıktı bende doktora gitmek istiyorum ama korkuyorum dün gitmeye çok niyetliydik ama yine korktuğum için gidemedim
bu ayda geçti artık önümüzdeki 3-4 gün içerisinde regl olmam lazım bakalım hayırlısı artık bekleme stresine girmeyeceğim diyorum ama olmuyor
ben doktaora gittim bende problem yokmuş eşimin hareket eden siper sayısı çok azmış bu nedendne mikroenjeksiyin yötemini tafsiye ettiler ama ben mardindeyim ve çalışıyorum bana araştırmaya zamanım yok ban önereceginiz bir doktor var mı kızlar
merhaba kızlar
Kizlar benim net coook agir calisiyor sinir etti beni ya. Hepinize ayri,ayri yazmak istiyorum ama cok yavas calisiyor. Kusura bakmayin. cümleten hos bulduk diyim önce. Yok asilama sakincali diye bir sey demedi. Bende bir daha düsünmüyorum.Hayal kirikliklarim cook fazla oluyor kizlarrr. :çok üzgünüm:
merhaba kızlar
Çok üzgünüm çoook şuan kalbim çarpıyor nefes lamakta zorlanıyorum inanın heyecen üzüntü bir arada
ben geldim.benim net im kadar yavaş olamaz kimseninki.delirtiyo beni.ben cevap yazana kadar herkes çıkmış oluyo düşünün yani.o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?