Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ben doktaora gittim bende problem yokmuş eşimin hareket eden siper sayısı çok azmış bu nedendne mikroenjeksiyin yötemini tafsiye ettiler ama ben mardindeyim ve çalışıyorum bana araştırmaya zamanım yok ban önereceginiz bir doktor var mı kızlar

canım doktora gidip tahlillerini yaptır hormonlarına baktır neden korkuyosun kii
muayene olmaktan mıı eğer ondansa dert etme ilkinde utanır sıkılırsın ikincisinde azalır ondan sonraa normal bişeymiş gibi serersin postu
post serme konusunda en tecrübelimiz porti arkadaşımızz kaydirigubbakcemile3

reglinin 3 günü gididceksin tahlillere o zmaan bakıyolar canım

cnm 1 sene olduysa yapılacak şeyler sperm testi ee oyapılmış normalse..sana hormon testleri ,yumurtlama sorunu,rahim filmi felan yapılcak şeyler ama belkide hiç sorunun yoktur çok bekleyen umarım buay olur ve gerek kalmaz bunlarazemuszemus

mardinde yaşıyorum çalışıyorum özel bir sektörda muhasebeci olarak amam bebegimin olmayışı piskolojimi bozdu işe aklımı veremiyorım sizin tecrübelerinizle yola çıkma ve hayırlı haberlerle yoluma devam etmek sitiyorum arkadaşlar

Kizlar benim net coook agir calisiyor sinir etti beni ya. Hepinize ayri,ayri yazmak istiyorum ama cok yavas calisiyor. Kusura bakmayin. cümleten hos bulduk diyim önce. Yok asilama sakincali diye bir sey demedi. Bende bir daha düsünmüyorum.Hayal kirikliklarim cook fazla oluyor kizlarrr. :çok üzgünüm:

canım benim eşimdede hareket sorunu var gizli varikosel amlyt dendi yaptırmadık 2 aydır kürleri kullanıyo eşim değerlerimiz acayip yükseldi
sen eşinin değerlerini yazarsan bi yorum yapabilirim nacizane gamyoncuiremsu

bence doktor korkunu yenip hic vakit kaybetmeden gitmelisin.

evt ya ne kadar çok aşılama yapılmış sana umutlu bizde nasipse başlıycaz aşılama olayına haziran gibi hayırlısıyla..

canim sende tüp bebek dene bir durumun müsaitse.

Aramıza hoşgeldin.
Bence bir kadın olarak eşinden önce sen doktora gitmeliydin ve muayene olmalıydın.
Bunda korkacak utanılacak sıkılacak hiç bir şey yok.Canını yakan bişey de yok.Erkekten çekiniyorsan bayan doktor tercih edebilirsin ama mutlaka gitmelisin.Hesaplayıcılara,tarihlere falan bağlı kalmamanı tavsiye ederim.Herkesin bünyesi farklı ve farklı sorunlarda çıkabiliyor.
Hem 1 yılı da doldurmuşsunuz bundan sonra olma olasılığı da artıyor.

bakın benim eşimin hılı hareket eden siperm sayısı % 20
yavaş hareket eden siperm sayırıs %10

yarinde hareket eden siper sayısı %10

hareketsiz sperm sayısı %60

cn sakin ol bukadar sıkıntı yapmanı gerektiricek bir durum yok sanırım anlatıığın kadarıyla sende sorun yokmuş sperm sorunuda kürlerler genelde normal seviyeye gelio sadace sabır biraz sabredeceksin olucakk

ben geldim.benim net im kadar yavaş olamaz kimseninki.delirtiyo beni.ben cevap yazana kadar herkes çıkmış oluyo düşünün yani.o derece.

Çok üzgünüm çoook şuan kalbim çarpıyor nefes lamakta zorlanıyorum inanın heyecen üzüntü bir arada

canım benim ya h.g ama ilk olarak kendini üzme çok şükür imkanlarımız o kadar çok ki o yüzden sakın olumsuzluğa kapılma tedavi olsan bile en önemlisi moral tatlım bilgisi olan arkadaşlRDANda tabiki dktr tavsiyesi
al Ama bunun yanında bitkisel kürlerimizi de uygula tatlım eşine burda aysen diye bi arkadaşımız var o en ii anlatır sana bunu önce rabbimin ve kürlerin sayesinde eşinin değerleri inanılmaz bi şekilde yükseldi çok şükür rabbime :teselli:

sonucu budur kızlar
şimdi ne yapmam gerek tüp bebek şansım varmıdır sizce
bide ücret olarak nekadar para ödeiniz tüp bebek için toplam masraf bedeli nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…