Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlarr yarın doktora gidicem bana dua edinn ne çıkıcak hiç bilmiyorumm ama heyecandan ölücemm geçenki gibi olmaz inş..

sezencim inşallah yarın güzel haberlerle dönersin cnmm bence hiç kafana takma rahat ol sağlıklı bebişin karnında keyfine bakıyooo ohhhhzemuszemus

Güle henüz gelen giden yok,eşiyle bekleme kararı almışlar cnm.Ümitlendirmek istemem ama yarında gelmezse bana kalırsa hamile

sezencim panic yapma rahat ol canım sen iki canlısın,sıkıntı yapacak bişey yok.Yarın Allahın izniyle görürsün bebeğini

Kizlarrrrrrrr kadinalr gününüz kutlu ve beisli olsun hayirlisiylaaaa INSALLAH.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
Senin de kutlu olsun,amin cnm inşallah anne de oluruz
Bu arada sen adet tarihini vermemişsin akşam ?
kadınlar gününz kutlu olsun kızlarrrrrrrrrr
seninde cnm.Eşleriniz kutladı mı? Benim eşim geçen yıl çiçek almıştı bu yıl bişey yok,eve gidince görücez bakalım klava:
slm canım naber nasılsınnnopuyorumnanaktan

Selam canım,teşekkürler çok iyiyim Allaha şükür.Sen nasılsın?
Seni görmek ne güzel opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ay valla yok cnm bugün çok yoğun kısa konuşmalarla geçiştridi hep beni ayrıca bizim bugün nişan yıldönümümüz:) bakalım belli olmaz sallana sallana gelebilirkaydirigubbakcemile3Çok üzgünüm çoook

buarada gül test yapıcak sanırım öyle dedi dua edelim kızlar inşallah güzel hbrler versin bize artık ihtiyazcımız var güzel haberlere..

Canim benim adet tarihim 21 mart. INSALLAH canim hep beraber anne oluruz

Nişan yıldönümünüz kutlu olsun canım opuyorumnanaktan

Zaman geçtikce evlilik yıldönümlerini unutmasınlar özel bişeyler yapsınlar yeter.Tanışmaydı,sözdü nişandı ben geçtim :))

İnşallah gülün testi pozitif çıkar.
Ben bugün yasin okudum hepimiz için dua ettim,inşallah Allah kabul eder.

çok tesekkür ederim bidenem bende iyi doolanıyom işte napayımmmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…