- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.681
slm kızlar ben geldim ama çk kalmıycam
test yapmaya karar verdim kızlar dediğiniz gibi varsa çıkar en azından stres yapmam bende
benim için nolur dua edin arkadaşlar ya bebeğim benimledir inşallah
canım benimde bi haftam kaldııı yani 15 mart oluyommmm
ya kızlar nerdesiniz neden bana cvp vermiyosunuz aklinialirimsmilesempatiksalakcinnieyvahedigeldismile
ay patlama olucak bu ay ben öle hissediyorum nedense herkes hamile kalsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhboshayallersmilezemuszemus
İnşallah olmazsın.Seninle pek sohbet edemedik.Nasıl durumlar?
ay patlama olucak bu ay ben öle hissediyorum nedense herkes hamile kalsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhboshayallersmilezemuszemus
Ay hadi bakalım gülüm bak varsa çıkar zaten.Bugün dua da ettim hepimiz için.İnşallah pozitif çıkar canım.Gününe kadar beklediğin için aslında 4 saat falan beklemen gerekmiyor hamilelik varsa 1 saatlik idrarla da gösteriyor ama sen kendini öyle rahat hissedeceksen bekle 50 dk daha :)) Çok heyecanlandım inşallah sevineceğimiz haberle gelirsin tatlım.yapar yapmaz sonuç ne olursa bizi merakta bırakma bildir nolurr...
canım benimde bi haftam kaldııı yani 15 mart oluyommmm
inşallah vardır canım ya yoksada yapıcak bişey yoksenağlama
allah razı olsun tatlım senden ve tüm arkadaşlardan :Saruboceq::Saruboceq:
tmm o zaman hemen gidip yapıyorum dua edin bana olurmu :Saruboceq::Saruboceq:
hayatım bende 15 martta oluyorum eyvahedigeldismile çok sitresliyim olmayız işallah
bu arada benim adamda kel iki ortak yanımız var kızz kaydirigubbakcemile3
canım yanlış anlamışsın yaaaaa keleee yani adana sivesi bitanemmmmkaydirigubbakcemile3
ay hadi bakalım :CüvCüv: :Saruboceq:nasııl olsun işte canım bu ay ates ölçtüm şimdilik 25.günümdeyim iyi yani ates yüksek gibi ama bakıcaz işte canımmm takdir allahınn
inşallah vardır canım ya yoksada yapıcak bişey yoksenağlama
allah razı olsun tatlım senden ve tüm arkadaşlardan :Saruboceq::Saruboceq:
tmm o zaman hemen gidip yapıyorum dua edin bana olurmu :Saruboceq::Saruboceq:
Hoşgeldin a.s.hayatım bende 15 martta oluyorum eyvahedigeldismile çok sitresliyim olmayız işallah
bu arada benim adamda kel iki ortak yanımız var kızz kaydirigubbakcemile3
gülllllllllllllllllll bekliyoruz yavrucummmmmmmmmm haydi gül haydiiiii test test zamanı şimdiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
ay hadi bakalım :CüvCüv: :Saruboceq:
şimdi bayılcam heyecandan akannehir
Hoşgeldin a.s.
Stres yapma inşallah olmazsın.Az kalmış rahat olmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?