Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakal hiç belli olmaz cnm bu işler belkide buay takmayıp beklemediğin için gelir bebeğin inşallah hep öyle diyolar ya beklemdim takmadım olmaz dedim geldi..ay bi bakmışız minik portakal ordaaazemuszemus

Güncellenmiş uğurlu listemiz opuyorumnanaktan
Hamilelerle dolsun inşallah :Saruboceq:

Seninde kadinlar günün kutlu olsun. Kiz sen nisan yil dönümünüdemi kutluyorsun. ALLAH bozmasin. opuyorumnanaktan Biz evliklik yil dönümünde hatirlansak sükr ediyoruz canim. kaydirigubbakcemile3

ay yok cnm bende takılmam öle şeylere yok ilk buluştuğumuz ilk bakıştığımız gün felan diekaydirigubbakcemile3 ama kadınlar gününle aynı gün ya ondan belki dedim kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile

hee canım buralardayım işte dolanıyommmmmm senide burda görmek ne güzel ne güzellll birbenimmmmolumunekankayizsmile

Aynen seni de bur da görmek cok güzel. Bende dolaniyorum ama internet cok yavas calisiyor. Beni sinir etti. Hele aksam ayyyy en sonun da kapattim. Bende birazdan cikicaam yemek yapicam.SEN??bilmiyorumkismile

portakal hiç belli olmaz cnm bu işler belkide buay takmayıp beklemediğin için gelir bebeğin inşallah hep öyle diyolar ya beklemdim takmadım olmaz dedim geldi..ay bi bakmışız minik portakal ordaaazemuszemus
Valla ben de çok okudum,duydum doğru diyorsun aklıma gelmiyor değil sonuç öyle olur o süpriz harika olur.Geçen ay tedaviden dolayı çok umutluydummerak da çoktu tabi var mı yok mu diye...Bu ay da bu tedaviden dolayı olmaz nasıl olsa diyorum ya rahatım.Belki bu rahatlıkla olursa gerçekten süpriz olur.
Evet canim ümidimizi kesmemiz gerek.Yoksa sabr etmek cok zor. Ben biraz ümitliyim sogan kürü iciyorum canim.opuyorumnanaktan

Soğan kürünü ben de yaptım 6 gün uyguladım sonrasında evde soğan kalmayınca bahanem oldu bıraktım zira tadından bıkmıştım artık.

slm kızlar ben geldim ama çk kalmıycam

test yapmaya karar verdim kızlar dediğiniz gibi varsa çıkar en azından stres yapmam bende

benim için nolur dua edin arkadaşlar ya bebeğim benimledir inşallah

bu arada testi saat 8 de yapıcam dayanamadım eşim gelmeden önce wc ye gittim idrarın en az 4 saatlik olması gerekiyormuş galiba o yüzden bekliyorum

Kizlar ben de cikicam yemek yapicam.Sizlerle tanistigim icin coook memnunum. Tesekkürler gül, beni buraya davet ettigin icin canim. Herkese hayirli aksamlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

Kizlar ben de cikicam yemek yapicam.Sizlerle tanistigim icin coook memnunum. Tesekkürler gül, beni buraya davet ettigin icin canim. Herkese hayirli aksamlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

gülegüle tatlım kolay gelsin .
beni kırmayıp ta geldiğin için ben tşkr ederim tatlım iyiki senin gibi değerli bi arkadaşı tanıdık :1hug:Şeniz

slm kızlar ben geldim ama çk kalmıycam

test yapmaya karar verdim kızlar dediğiniz gibi varsa çıkar en azından stres yapmam bende

benim için nolur dua edin arkadaşlar ya bebeğim benimledir inşallah

bu arada testi saat 8 de yapıcam dayanamadım eşim gelmeden önce wc ye gittim idrarın en az 4 saatlik olması gerekiyormuş galiba o yüzden bekliyorum

Ay hadi bakalım gülüm bak varsa çıkar zaten.Bugün dua da ettim hepimiz için.İnşallah pozitif çıkar canım.Gününe kadar beklediğin için aslında 4 saat falan beklemen gerekmiyor hamilelik varsa 1 saatlik idrarla da gösteriyor ama sen kendini öyle rahat hissedeceksen bekle 50 dk daha :)) Çok heyecanlandım inşallah sevineceğimiz haberle gelirsin tatlım.yapar yapmaz sonuç ne olursa bizi merakta bırakma bildir nolurr...

Güle güle canım.Her zaman bekleriz,biz de seni tanıdığımıza memnun olduk :)) herkes adına cevap vermiş oldum ama :)

sana da hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…