- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.661
melikeee sendemi burdasin. Nasilsinnnn
Ay ne güzel seninle aynı günü bekliyoruz bu ay.Gerçi ben kistlerden dolayı umutla beklemiyorum ama Allahtan ümit kesilmez
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZ
ekobero :CüvCüv:
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
haksever :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv:
bafo :CüvCüv:
eren sezen :CüvCüv:
derindenizzz :CüvCüv:
Şubat Listemiz
hatunsultan ________ 2 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
Mart Listemiz
qusel ______________ 1 Mart
cicvir41____________ 5 Mart
hayal1403__________5 Mart
askmelegi__________7 Mart
bebiskom88________7 Mart
derindenizzz_______8 Mart
Ayten35__________10 Mart
dilemma__________12 Mart
zorxx_____________12 Mart
skorpion74 _______14 Mart
yelizipucu_________14 Mart
d_kupcu__________19 Mart
umutlubirben______21 Mart
portakal_suyu _____21 Mart
kardelen_cicegi____22 Mart
anka1297_________23 Mart
Tancredi__________27 Mart
Nisan Listemiz
mirage1983________1 Nisan
sevecen86_________5 Nisan
ayseece___________5 Nisan
Seninde kadinlar günün kutlu olsun. Kiz sen nisan yil dönümünüdemi kutluyorsun. ALLAH bozmasin. opuyorumnanaktan Biz evliklik yil dönümünde hatirlansak sükr ediyoruz canim. kaydirigubbakcemile3
hee canım buralardayım işte dolanıyommmmmm senide burda görmek ne güzel ne güzellll birbenimmmmolumunekankayizsmile
Güncellenmiş uğurlu listemiz opuyorumnanaktan
Hamilelerle dolsun inşallah :Saruboceq:
Valla ben de çok okudum,duydum doğru diyorsun aklıma gelmiyor değil sonuç öyle olur o süpriz harika olur.Geçen ay tedaviden dolayı çok umutluydummerak da çoktu tabi var mı yok mu diye...Bu ay da bu tedaviden dolayı olmaz nasıl olsa diyorum ya rahatım.Belki bu rahatlıkla olursa gerçekten süpriz olur.portakal hiç belli olmaz cnm bu işler belkide buay takmayıp beklemediğin için gelir bebeğin inşallah hep öyle diyolar ya beklemdim takmadım olmaz dedim geldi..ay bi bakmışız minik portakal ordaaazemuszemus
Evet canim ümidimizi kesmemiz gerek.Yoksa sabr etmek cok zor. Ben biraz ümitliyim sogan kürü iciyorum canim.opuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldim ama çk kalmıycam
test yapmaya karar verdim kızlar dediğiniz gibi varsa çıkar en azından stres yapmam bende
benim için nolur dua edin arkadaşlar ya bebeğim benimledir inşallah
Ayyyyyyyyy hadi INSALLAH canim rast gelsin. Hakkindan hayirlisi olur INSALLAH.
Kizlar ben de cikicam yemek yapicam.Sizlerle tanistigim icin coook memnunum. Tesekkürler gül, beni buraya davet ettigin icin canim. Herkese hayirli aksamlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
Aynen seni de bur da görmek cok güzel. Bende dolaniyorum ama internet cok yavas calisiyor. Beni sinir etti. Hele aksam ayyyy en sonun da kapattim. Bende birazdan cikicaam yemek yapicam.SEN??bilmiyorumkismile
ya kızlar nerdesiniz neden bana cvp vermiyosunuz aklinialirimsmilesempatiksalakcinnieyvahedigeldismile
slm kızlar ben geldim ama çk kalmıycam
test yapmaya karar verdim kızlar dediğiniz gibi varsa çıkar en azından stres yapmam bende
benim için nolur dua edin arkadaşlar ya bebeğim benimledir inşallah
bu arada testi saat 8 de yapıcam dayanamadım eşim gelmeden önce wc ye gittim idrarın en az 4 saatlik olması gerekiyormuş galiba o yüzden bekliyorum
Kizlar ben de cikicam yemek yapicam.Sizlerle tanistigim icin coook memnunum. Tesekkürler gül, beni buraya davet ettigin icin canim. Herkese hayirli aksamlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?