Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm portakalımm Allah kabul etsin cnmmm
berrakçım tekrar hayırlısı olsun maşallah kızınaa

Selam kızlar ben geldim. Bebişimiz kesin kız . opuyorumnanaktan bayanssulusmile 164 gram olmuş, büyümüş.Bi de güneşleniyo gibi yatmış dediiiii. Sonra ayaklarını çapraz yaptı. kaydirigubbakcemile3

ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş kız istiyormuşsunuz zaten sag salim kucagınızada alın bebişinizi işallah :ecrin_bebek:

Selam kızlar ben geldim. Bebişimiz kesin kız . opuyorumnanaktan bayanssulusmile 164 gram olmuş, büyümüş.Bi de güneşleniyo gibi yatmış dediiiii. Sonra ayaklarını çapraz yaptı. kaydirigubbakcemile3
ay çok güzel canım allah gönlüne göre verdii yaza hazırlanıyoo kızımız güneşlenme pozisyonunda baksanasengözlerimebaksanab

selam kızlar..berrakçım hadi gözünaydın kesinleşti artıkk..darsı başımıza bende yarın gidicem bakalım belki tahmin falan söyler bişeyler...

berrakada kizin :ecrin_bebek:hayirli ugurlu olsun insallah.ne güzel bir kizin olmasi.su cuma saati insallah Allahimda bana bir tane saglikli,hayirli bir kiz evladi nasip eder.egeme bir kiz kardes.amin.

Teşekkürler kızlar. Hep bi kızım olsun istiyodummm. Çooooook mutluyum. Tavşan kulaklı bi taç aldım kızımaaaa. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler kızlar. Hep bi kızım olsun istiyodummm. Çooooook mutluyum. Tavşan kulaklı bi taç aldım kızımaaaa. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende hep bi kızım olsun istiyodum oğluma hamile kaldıgımda kızım olucak kızım olucak diye gezdim gezdim taçlar tokalar elbiseler aldım kaydirigubbakcemile3 cinsiyeti ögrenmeye gittik doktor gözünüz aydın oğlunuz olucak diyo ben kendimi o kadar şartlamışım ki bida bakın kız olması lazım diyorum :roflol: baya gülmüşlerdi bana sositososito

portakalaım ben burdayım cnm napıosunnn?benim acaip karın ağrım var ya mafetti beni gelmedi ama karnım ağrıo sürekli

merhaba kızlar bendede agrı magrı kalmadıda bi tuhaf akıntıda degil bi şey geliyo beyaz pütür pütür ohaoldumsmile

leloss senin günün ne zamandı cnm sende baya bir belirti vardı ama yazdığın kadarıyla?

aman gelsede farketmes zaten cnm üzülmüyorum zaten kaydirigubbakcemile3 senin bile az kaldı yavrucum gününn..

ay akıntı deyince aklıma geldi ya benim akıntım değişti,yanlış anlaşılmasın bebek olabilir mi diye sormuyorum :) limon yeşili gibi oldu akıntım bugün.Regle 9 gün var,acaba kistlerle ilgili olabilir mi bu renk iltihap rengi gibi,yorumu olan var mı?

aman gelsede farketmes zaten cnm üzülmüyorum zaten kaydirigubbakcemile3 senin bile az kaldı yavrucum gününn..

tamam gelsede üzülmüyoruz onu aştık artık hepimiz öyle bi rahat olduk ki :)) aysenle konuşuyorum o öyle rahat sen rahat ben rahat...
Sorma ya benimde az kaldı,hayırlısıyla bi olsam da rahatlasam.ılacın bitmesine de 5 gün kaldı,folic de bitti ve ihmalkarlık yapıyorum almıyorum,sürekli ilaç içme psikolojisinde olmak çok rahatsız edici ya...
Tok karınla ilac içeceğim diye öğün sayım arttı,midem genişledi 2 aydır ..yedikçe yiyorum... cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…