- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.121
Sağol canım.
yolunda bi sıkıntı yok canım ben bu saatlerde giriyorum oglumu yatırıp o zamanda pek kimsecikler olmuyo bide oglum çok hastalandı ateşlendi doktora git ona bak öyle yani fena anneci oldu bakalım ne yapıcazeyvahedigeldismile
Aman iyi olsun,sıkıntı olmasın.
Zaman ne kadar çabuk geçiyor ya neredeyse 26.haftayı dolduracaksın.
Oğluna geçmiş olsun cnm.Farkında mı kardeşinin olacağının?
çok sevindim valla test sonucun kaç çıktıkaydirigubbakcemile2
oh be sonunda evet canım az kaldı farkında zaman yaklaştıkça hırçınlaşıyo en başından biliyo çokda seviyo ama kucagımdan inmek istemiyo e bende agırlaştım artık hareketlerim kısıtlanıyo ona zaman ayırmaya çalışıyorum öyle işte boşver alışacak nasıl olsa sen ne yapıyosu n varmı bu ay bişeylervereliniortak
Canım ara ara bakıyorum.Başka siteye baktım da bir yandan,yoksa niye cevap vermiyim.
Benim değerim 926 çıktı.Ama hastanenin değer aralığı farklı.Kendi doktoruma gösterdim.Pozitif dedi
İnşallah canım.Yalnız ben bu ateş olayına inandım gerçekten.Üç dört gündür ara beni ateş basıyo..
Ben de iyiyim sağol cnm.
Kıs desin,kız istiyordun
Allah gönlündekini versin.
Doktor dönüşü gelişmeleri bildirmeyi unutma zemuszemus
a.s. Seni hamileler listesinde görmek de benim hoşuma gitti canım,darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah.
iyi geceler melikecim opuyorumnanaktan
Hırçınlaşması normal ama ben olsam bende aynını yapardım o yaşta ama ben sonuncu olduğum için hırçınlaşanlar abimle ablam olmuştur heralde :))
Ben iyiyim canım.Ne zamandır görüşmüyoruz hatırlamıyorum ama ben bu ay kist oluştuğu için onun tedavisini görüyorum,güzel haber beklentim falan yok yani.
hadi yaa sendemi ölçerek yani hamiş oldun canım inşllah darısıda bize olsun tatlımm
Allah kabul etsin canım.Bende yarın cuma saati okumayı düşünüyorum,Allah nasip ederse..iii gecelr canım hepinize dualar ettim allahım kabul etsin inşallah sizde bana edin olurmu çünkü buna çok ihtiycacım var
geçmiş olsun canım orasıda hiç belli olmaz daha iyi ama insan stres yapmayınca herşey daha kolay ben çıktım alışacak oda herkes gibi kardeşsiz büyümesindense böylesi daha iyi :teselli:
Yok canım ölçmedim ama son bir iki gün ölçesim vardı.Çünkü vücut ısım yüksek ,hissediyorum.Şu an da öyle.
Allah kabul etsin canım.Bende yarın cuma saati okumayı düşünüyorum,Allah nasip ederse..
Bebek isteyen herkes için dua edicem
Teşekkür ederim cnm.
İyi akşamlar,dikakt et kendine..
Habersiz bırakma bizi opuyorumnanaktan
Selam kızlar , yarın doktordan gelince gelişmeleri yazarım.İnşallah ilk zamanlardaki bacaklarını açarda rahat rahat görürüz cinsiyetini. hihoyyyt
melike sende durumlar nasıl az kaldı 15 ne ben bi garibim boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?