Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Aman iyi olsun,sıkıntı olmasın.
Zaman ne kadar çabuk geçiyor ya neredeyse 26.haftayı dolduracaksın.
Oğluna geçmiş olsun cnm.Farkında mı kardeşinin olacağının?

Aman iyi olsun,sıkıntı olmasın.
Zaman ne kadar çabuk geçiyor ya neredeyse 26.haftayı dolduracaksın.
Oğluna geçmiş olsun cnm.Farkında mı kardeşinin olacağının?

oh be sonunda evet canım az kaldı farkında zaman yaklaştıkça hırçınlaşıyo en başından biliyo çokda seviyo ama kucagımdan inmek istemiyo e bende agırlaştım artık hareketlerim kısıtlanıyo ona zaman ayırmaya çalışıyorum öyle işte boşver alışacak nasıl olsa sen ne yapıyosu n varmı bu ay bişeylervereliniortak

Hırçınlaşması normal ama ben olsam bende aynını yapardım o yaşta ama ben sonuncu olduğum için hırçınlaşanlar abimle ablam olmuştur heralde :))
Ben iyiyim canım.Ne zamandır görüşmüyoruz hatırlamıyorum ama ben bu ay kist oluştuğu için onun tedavisini görüyorum,güzel haber beklentim falan yok yani.

Canım ara ara bakıyorum.Başka siteye baktım da bir yandan,yoksa niye cevap vermiyim.
Benim değerim 926 çıktı.Ama hastanenin değer aralığı farklı.Kendi doktoruma gösterdim.Pozitif dedi

güzelmiş canım kesenide görürsün umarım yakında hayırlı olsun tekrar ben çıktım kızlar yarın aşı olucam tetanoz artık ayaklarımda başladı şişmeye biraz dinleniyim hadi iyi geceleropuyorumnanaktan

iii gecelr canım hepinize dualar ettim allahım kabul etsin inşallah sizde bana edin olurmu çünkü buna çok ihtiycacım var

geçmiş olsun canım orasıda hiç belli olmaz daha iyi ama insan stres yapmayınca herşey daha kolay ben çıktım alışacak oda herkes gibi kardeşsiz büyümesindense böylesi daha iyi :teselli:

iii gecelr canım hepinize dualar ettim allahım kabul etsin inşallah sizde bana edin olurmu çünkü buna çok ihtiycacım var
Allah kabul etsin canım.Bende yarın cuma saati okumayı düşünüyorum,Allah nasip ederse..
Bebek isteyen herkes için dua edicem
geçmiş olsun canım orasıda hiç belli olmaz daha iyi ama insan stres yapmayınca herşey daha kolay ben çıktım alışacak oda herkes gibi kardeşsiz büyümesindense böylesi daha iyi :teselli:

Teşekkür ederim cnm.
İyi akşamlar,dikakt et kendine..
Habersiz bırakma bizi opuyorumnanaktan

allah razı olsun canım şimdiden dularını kabul eylesin rabbimmmmm

Selam kızlar , yarın doktordan gelince gelişmeleri yazarım.ınşallah ilk zamanlardaki bacaklarını açarda rahat rahat görürüz cinsiyetini. hihoyyyt

Selam kızlar , yarın doktordan gelince gelişmeleri yazarım.İnşallah ilk zamanlardaki bacaklarını açarda rahat rahat görürüz cinsiyetini. hihoyyyt

hayırlsıı olsun canım simdiden ozaman çok heyecanlısındır ne hissediyosun peki.....ne gzüel ya darısıda bize inşallah canım bide hamilelik belirtilerin nasıldı ilk günlerrr

melike sende durumlar nasıl az kaldı 15 ne ben bi garibim boshayallersmile

canım dedim ya atesim iyi çok şükür bakalım canım hayırşlı haberler vermeyi nasip eder rabbim canım kaldı 3 günnnn walla sürekli kasıklarım agrıyo idrarım koyu eklemlerim atıyo uykum var belim agrıdı dünde hatta yatamadım üstüne sonra gögüs agrıyo ve bide basım dönüyo ara arada midem bulanıyo canım inşallah hayırlısıyla minik bezelyem benimledirrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…