- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.141
canım dedim ya atesim iyi çok şükür bakalım canım hayırşlı haberler vermeyi nasip eder rabbim canım kaldı 3 günnnn walla sürekli kasıklarım agrıyo idrarım koyu eklemlerim atıyo uykum var belim agrıdı dünde hatta yatamadım üstüne sonra gögüs agrıyo ve bide basım dönüyo ara arada midem bulanıyo canım inşallah hayırlısıyla minik bezelyem benimledirrr
ben iki gündür bi şey yiyemiyorum istifrada ettim sabahhaa bide çok acıkmaya basladım hayra alemettir inşallahhhh
işallah cnm
bendede bu tür belirtiler var hatta fazlası var kalçam bile agrıyo ateş basıyo solgunum kendimi kendini kaptırma leyla umutlanma leyla bu kullandıgın ilacın ve inenin etkisi olabilir diye telkinler ediyorum hayırlısı artık
ne zaman test yapsak anlaşılır ki hmm kaç gün geçince boshayallersmile
Hadi kızlar çorap söküğü gibi gelsin sıradan heğiniz hamile kalın inşallah
Hadi kızlar çorap söküğü gibi gelsin sıradan heğiniz hamile kalın inşallah
ben iki gündür bi şey yiyemiyorum istifrada ettim sabah
akşam oğlum cips yiyo ayy kokusu öle kötü geldiki bana normalde bayılırım yerim yani
walla canım eşim gecsin diyooo bide benim damarlarda ince ya delik deişk ediyolar iki damla kan için pazartaesiye kadar inşallah adet felan olmayızda hayırlı haberler vermeyi nasip eder rabbim bol bol dua edelim canımmmm
leloss iğne yapıldıktan 14 gün sonra sonuç öğreniliyormuş.
ama günün gelmeden kan testi yaptırma derim.Çünkü iğneden dolayı değer yüksek çıkabiliyor ve öyle beklemek inan daha kötü oluyor yani yine hamile misin değil misin belli olmuyor.Yine gününü bekliyorsun.Biraz daha sabret
doktor bana çatlatma ignesi oldugum gün yani ayın 3 de 20 gün sonra gel kan testi yapalım dedi 23 ü ne kadar beklesem idrardada çıkar yani dimi karıştırdımı acaba
hayırlsıı olsun canım simdiden ozaman çok heyecanlısındır ne hissediyosun peki.....ne gzüel ya darısıda bize inşallah canım bide hamilelik belirtilerin nasıldı ilk günlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?