Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

işallah cnm
bendede bu tür belirtiler var hatta fazlası var kalçam bile agrıyo ateş basıyo solgunum kendimi kendini kaptırma leyla umutlanma leyla bu kullandıgın ilacın ve inenin etkisi olabilir diye telkinler ediyorum hayırlısı artık
ne zaman test yapsak anlaşılır ki hmm kaç gün geçince boshayallersmile

walla canım eşim gecsin diyooo bide benim damarlarda ince ya delik deişk ediyolar iki damla kan için pazartaesiye kadar inşallah adet felan olmayızda hayırlı haberler vermeyi nasip eder rabbim bol bol dua edelim canımmmm

ben iki gündür bi şey yiyemiyorum istifrada ettim sabah
akşam oğlum cips yiyo ayy kokusu öle kötü geldiki bana normalde bayılırım yerim yani

hımminşallah canım hamişsindir ya suanda bile akıntım var uff korkuyom adetim geldi sanıyom o yüzden ümitlenip üzülmek istemiyom nolur dua edin banaaaa

walla canım eşim gecsin diyooo bide benim damarlarda ince ya delik deişk ediyolar iki damla kan için pazartaesiye kadar inşallah adet felan olmayızda hayırlı haberler vermeyi nasip eder rabbim bol bol dua edelim canımmmm

doktor bana çatlatma ignesi oldugum gün yani ayın 3 de 20 gün sonra gel kan testi yapalım dedi 23 ü ne kadar beklesem idrardada çıkar yani dimi karıştırdımı acaba

leloss iğne yapıldıktan 14 gün sonra sonuç öğreniliyormuş.
ama günün gelmeden kan testi yaptırma derim.Çünkü iğneden dolayı değer yüksek çıkabiliyor ve öyle beklemek inan daha kötü oluyor yani yine hamile misin değil misin belli olmuyor.Yine gününü bekliyorsun.Biraz daha sabret

haklısın öle belirsiz beklemek daha kötü

hayırlsıı olsun canım simdiden ozaman çok heyecanlısındır ne hissediyosun peki.....ne gzüel ya darısıda bize inşallah canım bide hamilelik belirtilerin nasıldı ilk günlerrr

Doktor kız dedi de , kesinleşmesi için yarını bekliyodum.Kız istiyodum zaten . :)))) Hadi çıkıyorum ben, iyi geceler hepinize. opuyorumnanaktan

Selam kızlar ben geldim. Bebişimiz kesin kız . opuyorumnanaktan bayanssulusmile 164 gram olmuş, büyümüş.Bi de güneşleniyo gibi yatmış dediiiii. Sonra ayaklarını çapraz yaptı. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…