- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.221
Maşallah nazar değmesin hamilelerimize darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah :Saruboceq:
oo maşallah porticim listen hamiş dolmuş.. hadi inşallah darısı mart ve nisan yolunu bekleyenlere inşallah:Saruboceq:
merhaba kızlarrrr :hulya:
Ay inşallah cnm ya.Bir bilsen o listede kaç kişi vardı ne kadar çok isteyen aylarcaa uğraşan.
Vakti saati gelince oluyor canım buna inan ve moralini bozma hiç bir zaman karamsarlığa kapılma.
Maşallah nazar değmesin hamilelerimize darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah :Saruboceq:
Sen nasılsın,herşey yolunda mı cnm?
merhaba hoşgeldin cnm
Gelecek canım,ben inanıyorum. :Saruboceq: zemuszemussaağol cnm.bize de sıra gelcek.
Yolunda olmasına sevindim canım.Allah sağlık versin ikinize de canım.:Saruboceq:
çok şükür yarabbime...yolunda... 32 ay sonra gelen bu mutluluktan sonra heran aklıma her geldıgıne hep dua edıyorum nıkını bıldıgım bılmedıgım herkes ıcın dua edıyorum... allah tum ısteyenlerın kucaklarını doldursun ınsallah:Saruboceq:
iyi akşamlar gülceğizlerim nasılsın bakalım kıs porti msn ye ne bakmıyon dövcemm heeee sempatiksalakcinni
h.b. kızlar ayy aniden misafir geldi ölee geçerken ugramışlar kayfe içtiler gittiler sositososito bende hemen ikinci evim olan buraya geldim yerimseniben keyifler nasıl kimse yokmuuuuuuuuuu
değişik bi modelmiş tatlım
Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
Melikecim Liste var cnm 1. Sayfada.Yeni Tarihini verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?