Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ay inşallah cnm ya.Bir bilsen o listede kaç kişi vardı ne kadar çok isteyen aylarcaa uğraşan.
Vakti saati gelince oluyor canım buna inan ve moralini bozma hiç bir zaman karamsarlığa kapılma.

oo maşallah porticim listen hamiş dolmuş.. hadi inşallah darısı mart ve nisan yolunu bekleyenlere inşallah:Saruboceq:
Maşallah nazar değmesin hamilelerimize darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah :Saruboceq:
Sen nasılsın,herşey yolunda mı cnm?
merhaba kızlarrrr :hulya:

merhaba hoşgeldin cnm

:Saruboceq:
Maşallah nazar değmesin hamilelerimize darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah :Saruboceq:
Sen nasılsın,herşey yolunda mı cnm?

merhaba hoşgeldin cnm

çok şükür yarabbime...yolunda... 32 ay sonra gelen bu mutluluktan sonra heran aklıma her geldıgıne hep dua edıyorum nıkını bıldıgım bılmedıgım herkes ıcın dua edıyorum... allah tum ısteyenlerın kucaklarını doldursun ınsallah:Saruboceq:

h.b. kızlar ayy aniden misafir geldi ölee geçerken ugramışlar kayfe içtiler gittiler sositososito bende hemen ikinci evim olan buraya geldim yerimseniben keyifler nasıl kimse yokmuuuuuuuuuu

saağol cnm.bize de sıra gelcek.
Gelecek canım,ben inanıyorum. :Saruboceq: zemuszemus
Allah olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı

Yolunda olmasına sevindim canım.Allah sağlık versin ikinize de canım.
Allah razı olsun,hepimizin dualarını kabul etsin canım. :Saruboceq:
Bakalım cinsiyeti ne olacak, onun heyecanı başlar bi süre sonra

iyi akşamlar gülceğizlerim nasılsın bakalım kıs porti msn ye ne bakmıyon dövcemm heeee sempatiksalakcinni

iyi akşamlar kuşum opuyorumnanaktan
h.b. kızlar ayy aniden misafir geldi ölee geçerken ugramışlar kayfe içtiler gittiler sositososito bende hemen ikinci evim olan buraya geldim yerimseniben keyifler nasıl kimse yokmuuuuuuuuuu

Ani gelen misafirlerden hiç hoşlanmam lmaz: sempatiksalakcinni

Hoşgeldin cnm keyifler bildiğin gibi,senin nasıl?

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

Melikecim Liste var cnm 1. Sayfada.Yeni Tarihini verir misin?

çok saol canımcımbiz ara verdik eşimle canım diger arkadslarada dua edicem inşallah tez zamanda hayırlı evlat verir rabbim onlaraaa düşüdügümüzde sölerim canım çok tesekkürler tatlışımmm a.s.

ayyy son 4 günnnn :lepi: heyecanlıyım valla :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…