Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bacim niye test yapmiyorsun. Kesin cikar. Ama gecikmesini beklemek istiyorsan da saygi duyuyorum. Ama cok heyecan yaptim ben :) Hayirli haberlerini bekliyorum..opuyorumnanaktan

Canım çok geçmiş olsun.Herşey yolundaymış çok şükür. Senin bir düşüğün vardı önceden
Ben de porti gib o akılsız doktora sinir oldum.Neyse rahatlamışsın.İnşallah sağlıla kucağına alırsın. Hepimiz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

leloss portik ve dilemmacıım teşekkürler canlarım...genç dr du işte tecrübesiz.....sinir oldum bende kendi dr uma bi daha siz yokken bu hastaneye ayak basmam dedim.......o da ben sana bişi olmaz bekle demiştim dedi adam bana resmen kabus yaşattı....nesse bunu da atlattımm çok şüküürrr.......ya bi kese ya vardır ya yoktur dimi yani keseyi göremeyen doktoru koskoca hastaneye nöbete koymuşlar.........bunu da söledim dr uma::))

cok gecmis olsun canim.iyi olmaniza sevindim.

çokkk geçmiş olsun canımcımm allah bi daha yaşatmasın inşlhhh
stres yapıp kendini üzme sakın bundan sonra hiç bişiey olmaz inşlhhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın porti yettim kuzum ne yapayım valla sabah uyuya kalmışız adamın işde olması gereken saatte arkadaşı kaldırdı bizi kaydirigubbakcemile3 eşimde diyo sen nie alarmları duymuyosun bende dedim sen nie duymuyosan bende ondan duymuyom kaydirigubbakcemile3
sen napıyosun bakayım birazdan bakkal incem kahvem kalmamış kafama vurdu iice kahvesizlik sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…