- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.241
güzelmiş cnmm bende bebişin cinsiyeti belli olsun örerimm
güzelmiş cnmm bende bebişin cinsiyeti belli olsun örerimm
evet beyazda olurr ama daha erkenn 3 ay geçsin öyle başlıycam hazırlıklara yaparkenn sorarım sana nasıl olduğunu sen nasılsın gülüm görüşemedik uzun zamandırrBeyaz hepsine uyuyor diye ben ilk beyaz öreceğimmmm...
evet beyazda olurr ama daha erkenn 3 ay geçsin öyle başlıycam hazırlıklara yaparkenn sorarım sana nasıl olduğunu sen nasılsın gülüm görüşemedik uzun zamandırr
inş.çok bekletmez bebişin bu ay delir 4 gün kalmış adetine adet günü yaparsan daha net anlaşılır yada 1-2 gün geçinceebu ay bıraktım DKhapını ilk defa .. Bakalım beklemedeyiz
ayın 19 adet dönemim. Kişiye göre değişiyoor belki kalırım belki beni
bir kaç ay bekletir kısmet ya
Para biriktirmeye başladım bebişim içinnnnn...
Damlaya damlaya göl olur .. Kumbara aldım ona bir tane..
belki 1-2 yıl içinde doğarsa diye. Önceden bir plan oldu...
Karnım aşırı şiş ve kendimi garip hissediyorum.
Hiç hayatımda test te yapmadım
ne zaman test yapmalıyım onuda bilmiyorum bilmiyorumkismile
inş.çok bekletmez bebişin bu ay delir 4 gün kalmış adetine adet günü yaparsan daha net anlaşılır yada 1-2 gün geçincee
kimse yok ama yinede selam kizlarrrrr
kimse yokmu uuu forum çok yavaş bu gün nedensee
aşırı yavaşbilmiyorumkismile
bana garezi var forumun bu gün benim insana ihtiyacım var ya ondan bilmiyorumkismile cnm çok sıkılıyo 3 de çatlatma ignesi oldum bu gün adet günüm henüz olmadım test yapsammı diye bi yeltendim ama henüz çok erken içim içime sıgmıyo benim bu gün boshayallersmile
slm cnm bilmiyorumkismile
slm kızlar berbat bi hafta sonu geçirdimcuma günü belim karnım ve bacağım çok şiddetli ağrıdı sonrada kahvarengi leke geldi.dr umu aradım normal çok ağrın olursa minoset iç dedi...tabiii benim kahverengi oldumu kırmızı ağrılarımda çoğaldı tamam dedim budsa kısmet değil yine bi hüsran yine kucağıma almadan kayıp: ((( dr gittik tabii akşam olduğu için nöbetçi dr ordaydı.....baktı keseyi göremedi dedi belkide oluşmadan düşüyo test yaptırdı kan testinde değerim yüksek çıkınca bu değere göre keseyi görmem gerekiyo dedi...%99 dış gebelik bu dedi ağrılarınız kanama bunu gösterio dedi.yatırdı beni hastaneye: ((sabaha kadar kan testi yaptılar sabah dr.um geldi çok şükür.....veeeeeeeeeeee dış gebelik yokmuş keseyi gördü dedi herşey normal hadi kalk git...sabaha kadar çektiğim manevi çöküntüyü anlatamam tam bi kabus yaşadım....Allah'ım dedim millet bebeklerini sokaklara bırakıyo onlara veriyosun banada 5 ayda 1 bu hastanede bebeklerimi kaybetmeyimi reva görüyosun.....isyanlardaydım....ama çok şükür ki normalmiş ohhh beee...........aşırı üşütmüşüm anlaşılan sonrada acaip ateşlendim......şuan iyiyim çok şükür Allah'ıma...bu arada topiğimizde de güzel haberler olmamış benden sonra umarım bu hafta güzel haberler alırız......sevgiyle kalın
slm kızlar berbat bi hafta sonu geçirdimcuma günü belim karnım ve bacağım çok şiddetli ağrıdı sonrada kahvarengi leke geldi.dr umu aradım normal çok ağrın olursa minoset iç dedi...tabiii benim kahverengi oldumu kırmızı ağrılarımda çoğaldı tamam dedim budsa kısmet değil yine bi hüsran yine kucağıma almadan kayıp: ((( dr gittik tabii akşam olduğu için nöbetçi dr ordaydı.....baktı keseyi göremedi dedi belkide oluşmadan düşüyo test yaptırdı kan testinde değerim yüksek çıkınca bu değere göre keseyi görmem gerekiyo dedi...%99 dış gebelik bu dedi ağrılarınız kanama bunu gösterio dedi.yatırdı beni hastaneye: ((sabaha kadar kan testi yaptılar sabah dr.um geldi çok şükür.....veeeeeeeeeeee dış gebelik yokmuş keseyi gördü dedi herşey normal hadi kalk git...sabaha kadar çektiğim manevi çöküntüyü anlatamam tam bi kabus yaşadım....Allah'ım dedim millet bebeklerini sokaklara bırakıyo onlara veriyosun banada 5 ayda 1 bu hastanede bebeklerimi kaybetmeyimi reva görüyosun.....isyanlardaydım....ama çok şükür ki normalmiş ohhh beee...........aşırı üşütmüşüm anlaşılan sonrada acaip ateşlendim......şuan iyiyim çok şükür Allah'ıma...bu arada topiğimizde de güzel haberler olmamış benden sonra umarım bu hafta güzel haberler alırız......sevgiyle kalın
bana garezi var forumun bu gün benim insana ihtiyacım var ya ondan bilmiyorumkismile cnm çok sıkılıyo 3 de çatlatma ignesi oldum bu gün adet günüm henüz olmadım test yapsammı diye bi yeltendim ama henüz çok erken içim içime sıgmıyo benim bu gün boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?